آلاروند مدیر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 3335 عنوان با پسری ک روز اول خواستگاری بگه باید اسمتو عوض کنی ازدواج می کنید | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 24 پست ب طور سنتی خواستگاری اومده و در جلسه اول دخترخانم رو مبینا صدا کرده و گفته من دلم میخواد اسمتو عوض کنی دختر هم گفته من اسمم رو دوست دارم پسر هم گفته من دلم میخواد عوض کنی ( اسم دختر هم معمولی و رایج)بنظرتون طبیعی 1404/07/18 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tania55 عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5394 ن گفته هر اسمی بجز اسم خودت چون قدیمی مبینا هم همچین امروزی نیستاسمت چیه
اناالحق عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8886 نه دلیل همیشه می خواد همه چیز باب میل خودش باشه به علایق سلایق و احساس شما توجه نمی کنه
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 7855 نخیر سال نیکو از بهارش پیداست یعنی چی اسمتو عوض کنی از همین الان معلومه چه شخصیت مزخرفی داره یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 7855 نه بهش میگم توام برو مادرتو عوض کن✅️ 😅 یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏
آلاروند مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 3335 پس بنظر شما هم طبیعی نیس پس چرا خانوادم میگن مهم نیس حتی گفته از شناسنامه هم عوض کن
مارانتا عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 18023 پس بنظر شما هم طبیعی نیس پس چرا خانوادم میگن مهم نیس حتی گفته از شناسنامه هم عوض کن اگه فقط اسم بود میشد چشم پوشی کرد و بخشیدش اما کسی که ایرادگیره و باشرایط موجود کنار نمیاد بعدا هم خیلی چیزا رو میخواد تغییر بده خدایا شکرت🙏
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 7855 پس بنظر شما هم طبیعی نیس پس چرا خانوادم میگن مهم نیس حتی گفته از شناسنامه هم عوض کن خانواده عزیز آدمو بدبخت میکنند از نظر خانواده ات اون تایید شده ست خودتم هردلیلی بیاری اونا به مثبت نگریشون ادامه میدند فقط محکم رو نه بمون یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏