2777
2789
عنوان

بوی غذای مادر شوهر🙄😔😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 61 پست

ازش توقع نداشته باش، راحت تری! خودتم غذاهای بو دار بپز، وقتی میری خونشون نامحسوس قلق آشپزیشو یاد بگیر، آویشن، زعفران، ادویه کاری اینا به غذا و مرغت بپز،یا مرفس و فلفل دلمه و برگ بو و اینا بریز توشون. هر چقدر هم که آشپزیت خوب باشه وقتی از یه جا رد میشی بوی قورمه سبزی جا افتاده  میاد آدم هوس میکنه، یا کتلت بوش از خودش بهتره، مادرشوهرم کتلت درست میکنه با گوشت کوبیده های باقی مونده از قبل، کلی هم نون خشک توش میریزه، من اصلا نمیخورم هیچ وقت، ولی بوش خیلی خوبه! همیشه بوی شیرینی و پیراشکی را که از مغازه میاد از خودش بیشتر دوست دارم

خوشحال باش که مستقل هستی تو خونه و آزادانه میتونی هر غذایی دوست داری بپزی، بی خیالشون باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم به تو نمیگه؟من مادرم بخدا هر شب یا عروسامون میان یا خودش غذا میبره براشون بخدا 

هميشه مادرامون بهترين مادرشوهرن ولي مادرشوهر خودمون اژدها😂😂👌👌

نَگَم بَرآت اَز عَلآقَم بِه چِشآت×.×😌👁💓🌒

ایشالا دیگه هیچ عروسی مجبور نشه بره تو ساختمون مادرشوهرش و مادرشوهرش عذابش بده.... من که خودم بعد دو سال فرار کردم...

اونم هیچ وقت هیچی به ما غذا اینا نداد، هیچ وقت نرفتیم خونش غذا بذاره جلومون، گشنه تشنه رفتیم و اومدیم...

حالا الان که ازشون دور شدیم، هی واسه من گوشت میخره ماهی میخره زنگ میزنه غذا چی درست کنم براتون بیاین اینجا (البته پول گوشت و ماهی اینارو میگیره ها   ) 

عزیزم منم با مادر شوهرم تویه ساختمان بودیم،من باردار بودم،غذا میپخت بوش میومد بالا یه بارنگفت یه بشق ...

بميرم 😞😞😢 خيلي سخته 😫

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
هميشه مادرامون بهترين مادرشوهرن ولي مادرشوهر خودمون اژدها😂😂👌👌

ولي من مادر شوهرم يه فرشته اس با اينكه هفت پشت غريبه اس من عروس هشتم هستم😃😃و كوچكترين عروس

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
باورر میکنی الان هرجا آبگوشت میبینم یاد انروز میفتم،اشکم درمیاد واسه بچم

آخ آخ دلم کباب شد....

من که مامان ندارم به دادم برسه این وقتها، ولی مطمئنم مادرشوهر منم در آینده اگه باردار بشم هیچ کاری برام نخواهد کرد....

استارتر عزیز شاید واقعا نمی دونه که بوی غذاشون میاد یه بار بهش بگو مستقیم یا اگر روت نمیشه غیر مستقیم مثلا بگو نمیدونم کدوم همسایه فلان غذا را گذاشته بود که بوش تا خونه ما هم میومد، هوس کردم، یا اگر بچه داری بگو بچه هوس کرد، یا بگو شوهرم هوس کرد، چه میدونم اصلا تا حالا بهش گفتی؟!

بارداری؟!