2777
2789
عنوان

بوی غذای مادر شوهر🙄😔😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سرشون ..نمیگن بوی غذا مسپیچه برامن ک فقط پیش پسرش میشه فرشته ی مهربووووووووون

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

عزیزم کار درست اینه 

یه غذای خوش عطر بزارین مثل قورمه سبزی 

بعد که اماده شد و دیدی خیلی خوشمزه شده یک ظرف بکش ببر در خونش 

بگو مادر جان ( یا هر چی ) دیدم غذا بوش پیچیده گفتم برای شما هم بیارم 

بعد هم شیک و با لبخند بیا خونت 

باشد که بفهمد که غذا بوش هوس انگیزه و شاید شما هم دلتون بخواهد

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

من فعلا از بوي غذايي همسايه فراريم😞😭😭😭😭 فقط ميارم بالا 😢 ولي جدا از اين حرفا تعريف نباشه دست پختم تو فاميل تكه😬😬😁

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

عزیزم منم با مادر شوهرم تویه ساختمان بودیم،من باردار بودم،غذا میپخت بوش میومد بالا یه بارنگفت یه بشقاب بدم بالا،یه بارابگوشت گذاشته بود انقدر هوس کردم که اشکم دراومد،تازه من استراحت مطلق بودم.

عزیزم کم کم تو هم ازش یاد بگیر منم تو ساختمون مادرشوهرم میشینم قرمه سبزی و کتلت مادرشوهرم تو کل فامیل معروفه منم هر سری درست کردنی نامحسوس نگاه میکنم الان یاد گرفتم ازش واسه منم همونجوری خوشمزه میشه

من استراحت مطلق بودم طبقیه بالا خونه مادر شوهرم اینا  مادر ‌‌شوهرم فقط ١ تا ٢ بار برام غذا اورد شوهر من بعداز کار میرفت  خونه مادرم یا خواهرم اونسر شهر برام غذا میاورد دلشون از سنگه

همسـرم هیچ وقت تورانخواهم بخشــید..
عزیزم منم با مادر شوهرم تویه ساختمان بودیم،من باردار بودم،غذا میپخت بوش میومد بالا یه بارنگفت یه بشق ...

من تازه عروسی کردم وضعم اینطوره اصلاراضی نیستم از زندگی تو یک ساختمون