2777
2789
عنوان

رفتار نامزدم مشکوک نیست تورو خدا شما بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 29 پست
همون ۶ صبح که بهت صبح بخیر میگه جواب صبح بخیرش رو ساعت چند میدی؟

خودش میدونه من تا یک دو خوابم

بیدار میشم جواب شو میدم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ..ولی مردها همینجورن اکثرا..بمرور اینجور چیزها رو لوس بازی میدونن ..من شوهرم اوایل اینجور بو ...

آخه برام عجیبه😓

انگار صد ساله زن و شوهریم

اوایل واسم عذابه این رفتار😓

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

دلیل شب دیر خوابیدنت چیه؟ شاغلی؟

آره شاغلم

تا یازده سرکارم

چرا اینجوری شدهطبیعیه؟من پر توقعم؟

ببین درک کن مسایل مالی خیلی فشار میاره و اقایون سخت مشغول کارن، خودت هر چند وقت یبار زنگ بزن . بعد یه مدت زنگ نزن ببین خودش زنگ میزنه یا نه. اگر زنگ نزد باهاش حرف بزن بگو نیاز دارم در طول روز شده ده ثانیه با هم صحبت کنیم و در ارتباط باشیم

آره شاغلمتا یازده سرکارم

پس  تو دیر جواب دادن مقصر نیستی

ولی ولی یه مدت ساعت بزار  تو بهش سلام صبح بخیر بگو 

بهش اینطوری القا کن که بعد ازدواج حواست به صبحونه دادن و مشایعت تا دم  در برای خداحافظی هست حتی اگر صبحونه نخوره و بره

ببین درک کن مسایل مالی خیلی فشار میاره و اقایون سخت مشغول کارن، خودت هر چند وقت یبار زنگ بزن . بعد ی ...

انقدر از این حرفا زدم بهش و هیچ به هیچ

دیگه چیزی نمیگم

خودشو فدای کارش کرده

حالا منم میخواد فدا کنه😓

خسته شدم دیگه از بس خودم همش زنگ زدم پیام دادم

چهار روز قهر میکنم ببینم چی میشه

پس تو دیر جواب دادن مقصر نیستیولی ولی یه مدت ساعت بزار تو بهش سلام صبح بخیر بگو بهش اینطوری القا ک ...

اون ساعت شش پیام میده😓

من بخوام شش بیدار شم دیگه خوابم نمیبره و سرگیجه میگیرم

🙄

اون ساعت شش پیام میده😓من بخوام شش بیدار شم دیگه خوابم نمیبره و سرگیجه میگیرم🙄

ساعت ۱۱ میایی ساعت ۱۲ بخواب

ساعت ۶ راحت تر بیدار میشی

خودتو بزار جای اون

وقتی اون تو خونه هست تو یا سرکاری یا خوابی

به چی تو دلش خوش باشه؟ من بودم هر روز نامزدی میگفتم. عجب اشتباهی کردم

نشون بده که هرساعتی کنارش نباشی دلت پیشش هست به یادشی

ساعت ۱۱ میایی ساعت ۱۲ بخوابساعت ۶ راحت تر بیدار میشیخودتو بزار جای اونوقتی اون تو خونه هست تو یا سرک ...

آدم که همون لحظه خوابش نمیبره

مگه دست خود آدمه😕 

بعدم من عقد کنم از کارم استعفا میدم

چون توان اینو در خودم نمیبینم هم کار کنم هم خانه داری

من چی پس؟

زن که به تتهایی نباید حواسش به رابطه داره

من دلمو به چی خوش کنم

من همیشه هستم

بهشم پیام میدم

اونه که نمیدونم چشه

یا سرکاره یا خوابه

آدم که همون لحظه خوابش نمیبرهمگه دست خود آدمه😕 بعدم من عقد کنم از کارم استعفا میدمچون توان اینو در ...

نمیدونم

فقط می دونم ۵۰ درصد قوربون صدقه و قلب فرستادنه

۵۰ درصد هم  نشون دادن اینه که ادم امادگی اینو داره که به یکی دیگه هم  توجه بکنه 

خوابتو درست کن

طوری باش که پیش بقیه دردودل کرد همه بگن چه نامزده خوبی داری همین خوبه نگهش دار

چون مردا هم  مثل ما با هم دردودل میکنن و  دهن بینن

آخه برام عجیبه😓انگار صد ساله زن و شوهریماوایل واسم عذابه این رفتار😓

منم دوران نامزدی همین مشکلات رو داشتم خیلی احساسی بود و همش توقع محبت داشتم ولی اون سرد بود مثلا خیلی عاشقم بود ولی همش من محبت نشون میدادم و احساس آویزون بودن داشتم کلا نمیدونم چی درسته ؟ اینکه ما هم باید سرد باشیم و قیافه بگیریم خب بعدش اگه خیانت کرد بازم ما میشیم مقصر چون کم محبت کردیم

الهی من لی غیرک