2777
2789

متولد ۸۲ ام 

از بچگی تا الان یبار حتی یبار مامانم بغلم نکرده  بهم محبت نکرده 

بهم میگه ترشیده 

قدم ۱۷۵ بهم میگه وای چقدر درازی 

میگه دختر همسایه متولد ۸۳ سه ساله ازدواج کرده بدبخت

ابرومو همه جا برده. به همه میسپاره برا من شوهر پیدا کنن 

موهام بلند بود میگفت ۱هههه این چیه حال ادم بهم میخوره  انقدر گفت رفتم کوتاه کردم 

حالا میگه برو جلوم واینستا حالم از موهات بهم میخوره 

هر وقت میگم یه چیزی میخوام مثلا یه شال 

میگه خودت برو سر کار 

اخه من هنوز لیسانسمو نگرفتم دارم درس میخونم کجا برم کار کنم 

۴ بار خودکشی کردم نمردم 

همش میگه خدا برات نمیخواد 

منو همش مقایسع میکنه 

دلم میخواد فرار کنم از خونه

هر جا میرم همه میگن چقدر خوش هیکلی 

لاغری

بعد این میاد خونه به من میگه اونا دشمنن میخوان بگن لاغری  باورت بشه 

همش میگه چقدر بد هیکلی   چقدر ک.ونت گندس 

دیشب خواب دیدم سرطان گرفته بودم خداکنه راست بشه تعبیر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خودکشی قرص برنج هم استفاده کردی؟ روش خوبیه ها😐😐😐😐😐😐

خودکشی کنی بعدش باید بری تو جهنم بمونی یکم دیگه صبر کن لیسانس رو بگیر و دیگه برو  

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

نمی دونم این مادرا چشونه،  کاش دختر خودم بودی 

اینقدر دوست دارم دختر این سنی،  دیگه بزرگ شده میشه باهاش حرف زد به درد دلش گوش کرد 

شما به دل نگیر اصلا محل نزار مادرت حتما از یه چیز دیگه رنج میبره گبر داده به قد و هیکل و موقعیت شما 

چه مادر بدجنسی داری😑😑😑 

خداوکیلی این بی لیاقتا کین خدا بهشون بچه میده😐 واقعا بخاطر سطح فکر پایینش متاسفم که به بچه خودش حسودی میکنه

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

اول دهن بین نباش 

دو خودتو دوسداشته باش

سه و از همه مهمتر خدا منتظره تو اون جنبه دیگت ک قوی و توانمنده رو نشون بدی اینک وسط هزار مشکل جورواجور ک تو مسیر زندگی پیش میاد هربار ی راه نجاتی پیدا کنی و روز ب روز تغییر کنی 

مثل همون دونه تو خا‌ک ک اخر قراره ی درخت چندرنگ و پرمیوه بشه همه تغییرات اینجوریه سخت ولی تهش ب خودت میگی ایول ب خودم😍

متولد چنده مادرت ؟

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

اهل دوست پسر نبودم. اهل درس خوندن بودم

مشاور کنکورم بهم پیشنهاد داد 

من ازش خیلی بدم میومد

رفتم به مامانم گفتم بهم پیشنهاد داده 

مجبورم کرد باهاش دوست بشم 

چقدر اون دوران زجر کشیدم 

هر شب میومد میگفت بگو چی میگه 

حرفاشو بخون 

اگه نمیگفتم گوشی رو ازم میگرفت

هر جا میرم همه میگن چقدر خوش هیکلی لاغریبعد این میاد خونه به من میگه اونا دشمنن میخوان بگن لاغری با ...

منم‌مادر بدی دارم فک کن نامادری هست اینجوری تحملش آسونتره بهش کار نداشته باش مسیر خودتو برو