2821
2789
عنوان

خواستگار اومده وکیله بیاین

1245 بازدید | 82 پست

من خودم شمالی ام

پسره تهرانی و وضع مالی خوب خارج رفته و ...

کلا خونوادگی وکیل اند پدر خواهر...

همسایمون معرفی کرده

همسایمون که خوبه خودش تعریف کرد از پسره که اهل هیچی نیست و...

ولی من خدایی میترسم از وکیل 😐

نظر شما چیه؟

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

خب راه و چاه دور زدن قانون کاملااا بلده 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید بترسی

مرد وکیل واسه زنی که خودش وکیل و قاضی نیست اشتباهه

قانون ایران ضد زنه

اینا هم استاد قانون و سوء استفاده از قانونن

اینجا یه خانوم وکیل تاپیک زده بود با وجود وکیل بودنش و راننده کامیون بودن شوهره (شغل غیر مرتبط) نتونسته بود ازش حق طلاق بگیره میگفت نمیدن

حالا فک کن یارو وکیلم باشه مال شهر بزرگ هم باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تا ندیدیش و صحبت نکردین نسخه نپیچین

نسخه نپیچوندم که

کلا من خیلی آدم ساده ایم هرکس رو ببینم میگم چقدر خوبه

کلا زیاد شناخت ندارم از آدم ها

برای همین میگم میترسم 

درسته ولی من خودم خیلی ساده اماز این نظرا میترسم

چند جلسه با هم رفت و آمد کنید ‌ببین چند مرده حلاجی .همینجور با ترس نرو جلو 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

باید بترسیمرد وکیل واسه زنی که خودش وکیل و قاضی نیست اشتباههقانون ایران ضد زنهاینا هم استاد قانون و ...

بعد کلا اینا ادایی هم هستن و واقعا وضع مالی خوب دارند

از شهر بزرگ

من کلا خیلی هم ساده ام اصلا شناختی ندارم نسبت به آدم ها

خیلی کم رو و بی زبون

بعد از خونواده دور بشم سخته

نمیدوووونممممم

وکیل تمام پیچ و خمو ماده و تبصره رو بلده ادم ب خودش میاد میبینه ۴۰۰۰ تا سکه تبدیل شده ب یدونه و به س ...

این داره دکتری هم میگیره د بدتر 😂

2825
2823
2791
2779
2792