2777
2789

دیر یا زود تموم میشه و‌ما همش تو‌گیر ‌و دار چیزایی بودیم که اصلا چندان مهم نبود بعد تازه می‌فهمیم که  مهم هم و غم وظایف انسانی و دینیمپن باید میبود بود اوناهم خودش درست میشد اونقدررر دغدغه لازم نبود

اره واقعا زندگی اون قدر سخت نیس که ما سختش میگیریم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بالاخره انسان باید تلاش کنه برای زندگی بهتر ..زندگی نعمتی است که خدا داده ...برای ساختنش باید تلاش کرد ولی حرص نخورد فقط تلاش کرد

خدایا دستم زیاد گرفتی معجزه هاتو زیاد دیدم بازم دلم معجزه میخاد💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره انسان باید تلاش کنه برای زندگی بهتر ..زندگی نعمتی است که خدا داده ...برای ساختنش باید تلاش ک ...

ولی قبول کنیم بعضی ها طمعشون به دنیا خیلی زیاده سیری ناپذیرن 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
دهتمون سرویس شد تو این زندگی. مگه میشه سخت نگرفت؟ همش داریم میدوئیم و آخرم هیچی...

نه منظور به اینه بعضیا برای اینکه از قافله جشم همچشمی و تجملات عقب نیفتن همه عمرشون تو همون دغدغه ها هستن. ولی خب تلاش برای یک‌زندگی معمولی که خودش عبادته