2777
2789
عنوان

تو مراسم عقدتون جاریتون چی پوشید🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 62 پست

من همون جاری هستم که لباس عقدمو پوشیدم 😁 البته لباسم  تم عروس مانند نداشت سفید و زرشکی هم ترکیبی بود . در کل به رفتار خود ادمه که دیگران جه برداشتی ازش کنن‌ نه به لباس و ظاهر 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عروس باید میکاپ و لباسش خوب باشه مشکل از انتخاب شما بود نه اون نباید ساده میگرفتی 

ولی من موندم چطور روشون میشه لباس عقدشون برای مناسبتای دیگه بپوشن باید یادگاری بردارن هرچقدر گرون باشه لباسه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

من اصلا درک نمیکنم چرا ما خانما لباس دیگران برامون اهمیت داشته باشهچرا آرامشو از خودمون بگیریم ک فلا ...

من واقعا حرص نمیخورم هروقتم بهش فکر میکنم خندم میاد فقط کلا تاجایی میتونم با جاریم ارتباط نمگیریم

💍♥️

از این پفیا؟خود عروس چی ؟

دقیقا شبیه عروس شده بود حتی ارایششم مثله عروس بود. 

ی بار دیگه هم ی عروسی رفتیم داماد یدونه بود با ۳تا خواهر مجرد، ۳تا خواهرا لباس عروس پوشیده بودن ولی پف نداشت با ارایش عروس و تاج. خیلی بد بود همه داشتن اونا رو نگاه میکردن

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
خب عروس باید میکاپ و لباسش خوب باشه مشکل از انتخاب شما بود نه اون نباید ساده میگرفتی ولی من موندم چط ...

من نگفتم میکاپم بد بود ولی ارایش غلیظ شلوغش نکردم

اتفاقا اون زیاد شلوغش کرده بود

💍♥️

عقدمون طلایی مشکیعروسیمون سراسر مشکی ، حتی لباسی که توی عقد تشریفاتی تالار قبل عروسی پوشید همه چیش م ...

خب مشکی چ عیبی داره بهش میومده دوس داشته پوشیده چرا لج میکنین با همه چی

کارما💫    

لزومی نداره تو مراسم عقد من جاریم باشه

اخه جاری رو تو ک ما دعوت نمیکنیم ک پدرشوهر دعوت میکنه و میخواد باشن 

خودم جاری ندارم جاری بزرگه میشم وقتی زن گرفت 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

من واقعا حرص نمیخورم هروقتم بهش فکر میکنم خندم میاد فقط کلا تاجایی میتونم با جاریم ارتباط نمگیریم

ببین یه بار عمه ام گفت جاری و زن داداش فامیل نیستن

در حدی باهاشون باش ک احتراما ازبین نره

حد تعالدل

ن کم ن زیاد

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

دقیقا شبیه عروس شده بود حتی ارایششم مثله عروس بود. ی بار دیگه هم ی عروسی رفتیم داماد یدونه بود با ۳ت ...

من  خیلی  دوس  دارم  عروسی  خواهر  شوهرم  لباس  پفی  سبز  بپوشم  

چون  نزاشتن  توی  عقد  خودم  بپوشم  و  مراسم  نگرفتن  برام