2777
2789

تو مراسم عقد من 

جاریم رفته بود لباس عقدشو پوشیده بود😐😂دقیقا همونو لباس سفید نباتی بود ارایششمvipبود

حالا من ارایشم ساده ساده

همه اومدن عکس گرفتیم از دور وایساد

حالا من تا عقدم شاید ۲ ۳بار دیده باشمش 

روزیم رفتیم خرید برا نامزدی ما رسم داریم یکی از خانواده عروس یکی ار خانواده داماد میاد

خواهرشوهرمم از اول از من خوشش نمیومد ما سنتی بودیم دوس داشت داداشش دختری خودش میگرو بگیره

تا جاریمو باخودش اورده😐رفتیم لباس بخریم یهو گفت باید برا منم بخرین

هنوز خریدم کامل نبود گفت من گشنمه بریم شام😐اینگار وظیفش بهم زدن شب من بود😐

💍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداشکر فعلا جاری دار نشدم🤣

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

جاری ندارم 

ولی لباس دیگران برام کوچکترین اهمیتی نداره 

که یادم بمونه 

خودشونم هم اهمیتی ندارن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کت و دامن بود فک کنم رنگشم مشکی بود خیلی دقت نکردم

حواسم به روسریم بود تو فیلمو عکس قرینه وایسته🤣 عقد سر حضرتم عبا تنش بود  

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

دیشب عروسی بودیم جاری عروس لباس عروس پوشیده بود فقط رنگش آبی بود واقعا تعجب کردم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...