2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سوالو در موقعیت های مختلف زندگی جواب میدم کلا که سرکار میرم  اینو در نظر داشته باش

قبل بچه هر دو سه هفته

بعد بچه اول دو سه ماه یبار

بعد بچه دوم که الان یازده ماهشه ، دقیقا یازده ماهه تو کابینتو دست نزدم یبارم تو یخچالو تمییز کردم

خداروشکر بچه دیگ نمیخوام وگرنه کپک میزدیم😂😂

مامان دوتا گل پسر

باور کن هرررروز من وسواس دارم داغون شدم کمرم دستام همش پوسته پوسته شدن😞

چندروز تمیز نکن ب خودت رحم کن پیربشی هیچکس نیست بگه دستت درد نکنه

کاربری دست ۲ نفر🌟

داخل کابینتا رو سالی یه بار . ولی روی کابینت و داخل یخچال مرتب . تا ببینم یه ذره کثیفه دستمال میکشم دیگه بستگی داره کی کثیف بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ما مستاجریم سالی یکبار جابجامیشیم 

هم کابینتای جدید و تمیز میکنم هم همون ی دفه کفی های یخچالو عوض میکنم

تازه رو گاز هم فویل کشیدم اصلا گاز تمیز نمیکنم چند ماهی ی بار فویل رو عوض میکنم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
با چی تمیز میکنی داخل یخچال اسپری وشوینده استفاده میکنی

این ۳ باری که تمیز می کنم اساسی پاکش می کنم...میارمش جلو اول پشت یخچال رو سرامیک کف و دیواراش رو تمیز می کنم...تاید ماشین لباس شویی و سرکه و جوش شیرین و شامپو فرش ترکیب می کنم با اینا به سرامیکا کف می زنم تمیز بشه بعد با دستمال خیس چند بار پاک می کنم...داخلش هم تمام وسایلش رو در میارم می شورم خشک می کنم...بدنه اش هم با شامپو فرش و مایع ظرف شویی کف می زنم چه داخلش و چه بیرونش چند بار دستمال خیس می کشم و خشک می کنم...آخرش هم داخلش رو سرکه اسپری می کنم ضد عفونی بشه...وسایل داخلش هم تو ظرفای نظم دهنده گذاشتم راحت بی دردسر همونا رو می شورم مرتب می ذارم...دیگه هر هفته با اسپری چند منظوره اکتیو و یه دستمال خیس توش رو تمیز می کنم عالی میشه ولی دیگه این جوری نیست بیارم وسایلش رو بشورم حوصله ام نمی گیره فقط جاهایی که ببینم کثیف شده رو پاک می کنم...بعد تو طبقه ها که شیشه هستن کفی یخچال انداختم لازم نیست هر هفته دیگه بشورم همونا رو پاک می کنم مگه بخوام اساسی تمیز کنم که لازم بشه شیشه ها رو بشورم.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

این ۳ باری که تمیز می کنم اساسی پاکش می کنم...میارمش جلو اول پشت یخچال رو سرامیک کف و دیواراش رو تمی ...

اره منم گاهی با چندمنظوره تمیز میکنم داخلش رو گفتم ضررنداشته باشه

باسرکه میشه داخلشو تمیز کرد؟ بونمیگیره یخچال

کاربری دست ۲ نفر🌟