2777
2789

سطح امکانات و ب پیر وپیغمبر حتی طرز فکرا و فرهنگ هاشون اذیتتون میکنه اصلا یا باید اندازه خودشون باشین یا درنهایت میشه طلاق .من چن وقت پیش داشتم با ی اقا حرف میزدم ک بحساب خودش مهندس کامپیوتر بود و محل کارشم تهران ولی بزرگ شده شهرستان دورود .بعد میگف دختری ک نزدیک سئ هس مگ میشه باز دختر باشه یا ی عیبی داره یا مطلقع هس وگرنه باید شوهر میکردع اصلا تو مخیلش نمیگنجید خب شاید محردی راحتره یا مثلا کیس مورد نظرشو پیدا نکرده یا ....

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

طرز تفکر خیلی از مردا همینه

عذرخواهی میکنم میگم

فک میکنن پخ خاصی هستن😂

زندگی بی اونها ممکن نیس

وقتی میبینن یکی دست رد به سینشون میزنه

فشار میخورن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرز تفکر خیلی از مردا همینهعذرخواهی میکنم میگمفک میکنن پخ خاصی هستن😂زندگی بی اونها ممکن نیسوقتی میب ...

افربن تو شهرای بزرگ ظاهر ‌روشنفکر میری زیر یه سقف میبینی لابلای روشنفکریاشون عقاید سمی شونو هنوز دارن

افربن تو شهرای بزرگ ظاهر ‌روشنفکر میری زیر یه سقف میبینی لابلای روشنفکریاشون عقاید سمی شونو هنوز دار ...

ربطی ندارع بالاخره با چن بار مشاوره و حرف زدن وبیرون رفتن قشنگ متوجه میشی .درهرصورت ادم دخترشو ب جای بزرگ بده شرف داره ب این مناطق کوچیک ک اکثرا طرز فکرای سم دارن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

من خودم نزدیک سی ازدواج کردم یه شهر کوچکم بااینکه خانواده همسرم سنتی هستن تو روستان پدر مادرش سن بالا همچبن طرز فکری ندارن الان برادرزاده شوهرم ۲۶ازدواج کرد مادرشوهرم مبگف زود بود باید بیشتر پیشرفت میکرد بعد ازدواج بنظرم این اقا اومده یسری چیزارو تو سطح جامعه دیده بد بین شده البته منم دختری نمیبینم بدون رابطه باشه حتی ده سال پیش که داشتم ازدواج میکردم تو دوستام همینجور بود 

ربطی ندارع بالاخره با چن بار مشاوره و حرف زدن وبیرون رفتن قشنگ متوجه میشی .درهرصورت ادم دخترشو ب جای ...

جامعه مرد سالار همینه من که شهر کوچک ازدواج کردم خواهرمم همینطور تفاوت فرهنگی خیلی داریم ولی اصلن بی فرهنگ نیستن

ربطی ندارع بالاخره با چن بار مشاوره و حرف زدن وبیرون رفتن قشنگ متوجه میشی .درهرصورت ادم دخترشو ب جای ...

چرا شما تهرانیا قوپی الکی میاید همون تهرانم فقط بالاشهراش فرهنگش خوبه سمت خیلب از مناطق پایین میری زن جرات نداره تنهایی بدون حجاب بیرون بیاد طرز فکرشون از این اقا داغونتره وبنظرم این اقا داره درست میکه من که دوازده سال پیش داشتم ازدواج میکردم شهرای بزرگ بخصوص تهران همین بود رابطه جنسی عادی بود اون اقا هم تو محیط قرار گرفته دیده دیگه با شهر خودش مقایسه میکنه دخترا بسته ترن فکرش بد میشه 

شما مشاور هم برید طرز فکر کسیو نمیتونی عوض کنی جامعه ما هنوز مرد سالاره در ظاهر روشنفکر ولی اعماق وجودشون همینه جو جامعه غلطه

من خودم نزدیک سی ازدواج کردم یه شهر کوچکم بااینکه خانواده همسرم سنتی هستن تو روستان پدر مادرش سن بال ...

شاید شما سطح توقعت از زندگی کمه

من‌خودم شهرستانم یعنی دوست دارم فرار کنم از اینجا برم طرز فکرم اصلا شبیه اینا نیست 

من میگم باید یه دختر تحصیل کنه موفق بشه پیشرفت کنه بعد ازدواج کنه 

اما اینا چی پسر ۳۳ رو میبرن خواستگاری دختر ۱۶ ساله 

یعنی باورت میشه دختر ۲۵ ساله تو شهر ما دیگه خولستگار نداره 

فقط ۱۵ ۱۶ ساله ها خواستگارای ۳۰ ساله دارن یعنی پسر ۳۰ ساله برا دختر ۲۵ ساله به هیچ وجه نمیره و نخواهد رفت   این چه طرزفکریه 

آرزومه از این شهر برم تفکراتشون عین روستاهای ۱۰۰ سال پیشه

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

شما مشاور هم برید طرز فکر کسیو نمیتونی عوض کنی جامعه ما هنوز مرد سالاره در ظاهر روشنفکر ولی اعماق وج ...

مگ من گفتم طرز فکر عوض بشه من میگم اشناییت پیدا کنن خوشم میا اصلا نمیفهمین چی مینویسین