2777
2789
عنوان

پسرخالمو به دوست دخترش لو دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 34 پست
قیافه پسرخالت دیدنی بوده بزنگ بعدبگوببینیم اون چی میگه😂😂😂

اگه بزنم فکر کنم دیگه خودشو بکشه

ولی نتیجرو بهت میگم😁

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بزنم فکر کنم دیگه خودشو بکشهولی نتیجرو بهت میگم😁

بوگوحتما😅

"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان می‌زند. گویی در تاریکی بی‌پایانی گم شده‌ام، و هیچ نوری 

بززززن😂😂😂😂😂

با خوندن بزززززن شما صدای افتو (کارناوال) تو سرم پخش شد😁😁😁

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           
کار خوبی کردی گلم ادامه بده به کارت خوبه اینجوری بگم ،مطمئن باش پسر خاله یه جایی زهر خودش رو میریزه ...

پسر ۱۵ ساله زهرش کجا بود😂🥲

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

بوگوحتما😅

حتمااا

الان شما پارتنرت بهت خیانت کنه ترجیح میدی زودتر به هم بزنی یا درحالی که خبر نداری باهاش زندگی کنی؟؟؟

خوب کاری کردی جانم؛ بفهمن با چه آلت سرگردانی سرو کار دارن.البته که خیلی هاشونم می‌دونن و میمونن تو رابطه چون گوشاشون اندازه خر دراز شده و هی نذر و دعا و چله و طلسم که بیاد منو بگیره 😏😏😏🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خوب کاری کردی جانم؛ بفهمن با چه آلت سرگردانی سرو کار دارن.البته که خیلی هاشونم می‌دونن و میمونن تو ر ...

فدات شم ، دقیقااا

امضات هم خیلی قشنگه

فدات شم ، دقیقاااامضات هم خیلی قشنگه

عززیزمی .ممنونم 🤩🤩🤩😘💗

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تاپیک سرکاری

علافم مگه؟😩👌🏿

نکنه روش کراشی؟؟

بابا شبیه گوزه ۱۵ سالشه من ۱۸ کجا روش کراش باشم خودم نامزد دارم🤣