2777
2789
عنوان

خاله شوهرم بهش پیام داده😑😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد ذات... خدا ازشون نگذره که با همچین حرفایی میخوان میونه پسر و عروسشون رو خراب کنن. اینا خونه خراب کنن. باید بهش بگین که هم خودش هم به مادر همسرتون بگن که لطفا خونه خراب کن نباشید شاید یکم بهشون بر بخوره... 

بعضیا سرشون تو ... بقیه اس همیشه. به کار همه کار دارن، باید بهشون اینجور وقتا مستقیم و رک بگی که تو کاری که بهشون ربط نداره دخالت نکنن و اگر مادرش حرفی داره خودش باید به شوهرتون بگه، بهشون بگین شما اگر خوب بلدین بیل بزنین زندگی خودتونو بیل بزنین لازم نکرده برا بقیه تعیین تکلیف کنین.

خوش به حال زنش

خونه به نام زنش هس نزدبک ی کیلو فقط طلا داره غذا درست کردن دسشویی شستن تا بچه حموم بردن کار داداسم هس بلدن بابا مثل من گاگول خوبه

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
خونه به نام زنش هس نزدبک ی کیلو فقط طلا داره غذا درست کردن دسشویی شستن تا بچه حموم بردن کار داداسم ه ...

چطوری میتونه منه بدبخت جز احترام و بها دادن هیچی ازش نمی‌خوام ولی همونم دریغ میکنه مدام تبعیض میذاره

دیونه شدم بخدا

خودت زنگ بزن بگو لطفا پای منو وسط این بحثا باز نکین

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

چطوری میتونه منه بدبخت جز احترام و بها دادن هیچی ازش نمی‌خوام ولی همونم دریغ میکنه مدام تبعیض میذاره

نمی‌دونم زنداداشم بچه ها میذاره میره شب میاد ازش میپرسم زنت کجا نمیگه اصلا انقد با زنش همراه ک نگو باور نکردنی داداشم جوراب شورت باید خودش بشوره اکثر کار خونه خودش میکنه هنوز ی داد سرش نزده من ک میگم زبون بند دارن اینا 

والا واسع ما برعکس هس ی کلمه ما حرف زدیم داداشم دوازده شب اومد در خونم هوار داد کرد ک چرا به زنم فلا ...

برادرای مامانمم همینطوری ان همیشه به حرف زنشون مادر و خواهرشون رو بد دونستن و داد و هوار کردن سرشون ولی خب بعد ۲۰ سال زندگی فهمیدن که اشتباه میکردن اما الان دیگه نمیتونن زنشون جمع کنن ، حالا به اون کاری ندارم از این طرف هم شوهر مامانم از خواهر مادر خودش کلی حساب میبره و مامانمو بخاطرشون اذیت میکنه ، یعنی هیچ طرفی کسی سمت ما نیست  

برادرای مامانمم همینطوری ان همیشه به حرف زنشون مادر و خواهرشون رو بد دونستن و داد و هوار کردن سرشون ...

دقیقا عین شوهر من سگ فامیلش از من عزیزتر هس جرات ندارم اسمشون بیارم ای بخت سیاه 

احتمالا دعایی طلسمی گرفته وگرنه منطقی نیست

اصلا منطقی نیس اصلا ۱۳ساله زندگی میکنن هنوز نشده ی بار دعوا کنن یا داداشم ی فحش داده باشه واسه همه دنیا دادلشم شمر هس واسه اون امام حسین کارتش دست زنش هس ی کیلو خیار نمیتونه داداشم واسه خونه مامانم بخره زن هم پولا فقط فقط طلا میخره اونروز به مامانم میگف یکی دو کیلو طلا دارم ولی من زن زندگی بودم طلا خریدم میتونستم لباس بخرم به قرآن تمام کیف لباسش مارک هس داداشم ماشین کهنه شده بود ی انگشتر نداد بفروشه بذار رو ماشین مامانم واسش ماشین خرید اصلا نمیدونی عجایب هفت کانه زندکی اینا پول مال. داداشم ولی اختیارش با زنش خرج خودش خوب میکنه خرج دادلشم هیچ ی دندون داداشم دیگه نداره تو دهنش اونوقت زنه لمینت میکنه کار خونه هم داداشم میکنه حموم ک میزه بچه ها بابد داداشم بشوره تو حموم هم باید لباساش بشوره اخ چی بگم