2777
2789
عنوان

خاله شوهرم بهش پیام داده😑😭

1010 بازدید | 30 پست

مادرشوهرم مریض شده بود 

من روزی سه بار بیمارستان بودم 

بعد اینکه مرخص شد رفت خونه دخترش 

شوهر من و شوهر خواهرش قهرن 

واسه همین اونجا نرفتیم 

شوهرم ولی هرروز زنگ میزنه 

با اینکه خییییییییلی بهمون بدی کردن 

امروز پیام داده مادرت از حرص جوش تو اینجوری شد بعدا میخوای چی جوابگو باشی مادرا عشق پسرن 

به مادرت عشق بده 

زن ذلیلی از الان چرا حساب میبری و فلان 

😐😐😐

به خدا من اصن کاری ندارممممم

نمیدونم شوهرم چی جواب داده 

حذف کرد همه رو 

من جای شوهرم بودم زنگ میزدم میشستمش

وای خدا دارم دیونه میشم 

چطور به خودش اجازه داده 

احتمالا گفته فضولیش به تو نیومده

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا فقط مال ما زنا زبون دارن والا لال هستن واسه بقیه شوهر منم همینه عنتر زنداداشش علنا با رفتارش ما رو از خونش بیرون کرد الان میخاد بره عیادتش 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
همشون همینن ، کافیه زنشون یه حرفی به خواهرشون بزنه کلی طلبکارش میشن تا اشک زنشون در نیارن ول نمیکنن ...

خاله شوهرش بوده انگار

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
همشون همینن ، کافیه زنشون یه حرفی به خواهرشون بزنه کلی طلبکارش میشن تا اشک زنشون در نیارن ول نمیکنن ...

والا واسع ما برعکس هس ی کلمه ما حرف زدیم داداشم دوازده شب اومد در خونم هوار داد کرد ک چرا به زنم فلان چی. گفتی بخدا نگفته بودم اون یکی زنداذاشم الکی دو بهم زنی کرده

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

نه باو من جلو بابام به بابام میگم خواهرت خیلی فضوله یه بار دیگه فلان چیزو بگه جوابشو میدم.

مامانمم این چیزا رو میگه هیچی نمیگه😂