2777
2789

چشمه م بعد ی مدت خشک میشه حتما قبلا زیاد گریه کردی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم یه مدت اینجوری شده بودم حالم داشت بد میشد به نماز و قران رو آوردم خوب شدم الان دوباره اشکم دمه مشکل شده🤣

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مدت اینجوری شده بودم حالم داشت بد میشد به نماز و قران رو آوردم خوب شدم الان دوباره اشکم دمه م ...

من نماز میخونم شبا میخام بخوابم قران بغل میکنم اروم بشم یا یکم گریم بیاد دلم اروم بشه نمیشه

من نماز میخونم شبا میخام بخوابم قران بغل میکنم اروم بشم یا یکم گریم بیاد دلم اروم بشه نمیشه

من وسواس گرفته بودم حالم خیلی بد بود یه روز که کلا بریدم سر سجاده کلی گریه کردم به هق هق افتادم همون شب خیلی اتفاقی با نماز شب آشنا شدم از موقع تاحالا میخونم خیییلی کمکم کرده آروم بشم ذکر لاحول ولا قوه الا بلا هم آرومم میکنه با ذکر الا بذکر الله تطمعن القلوب اینارو حتما بگو 

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

ذکر استغفار هم باعث آرامش روحی و ریزش گناهان میشه باعث میشه قلبت پاک بشه میگن گناهان باعث میشن فرد نتونه گریه کنه من یه کینه داشتم از یکی باعث شده بود بی احساس بشم برا همین گریم نمیومد بخشیدم و ذکر استغفار میگم کمکم کرده

من وسواس گرفته بودم حالم خیلی بد بود یه روز که کلا بریدم سر سجاده کلی گریه کردم به هق هق افتادم همون ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم کلا ادم نا ارومیم دلم آروم قرار نداره

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم کلا ادم نا ارومیم دلم آروم قرار نداره

منم خیلی استرسیم بعد جنگم کلا حالم بد شد حالا با یاد خدا و امام زمان دارم سعی میکنم حالمو خوب کنم

ذکر استغفار چی هس چی باید بگم

روزی هفتاد بار بگو استغفر الله ربی واتوب الیه 

این ذکر روح و قلب و پاکسازی میکنه اگه بیشتر تونستی بیشتر بگو تازه گناه هارم پاک میکنه

باش مرسی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم  برای آرامشت دعا میکنم.خیلی درکت میکنم هیچ چیز به اندازه آرامش مهم نیس خصوصا وقتی بدون اینکه مشکل داشته باشی نا اروم بشی این آدمو دیوونه میکنه فقطم یا خدا میتونه دوباره ارامشو به انسان برگردونه

خواهش میکنم عزیزم برای آرامشت دعا میکنم.خیلی درکت میکنم هیچ چیز به اندازه آرامش مهم نیس خصوصا وقتی ...

قربونت برم من من با یه پپسری دوس بودم بهم خیانت کرد بهم  با یه دختر خراب منم ازون شب هر شب میلرزم  قران بغل میکنم هرشب تا آروم بشم 

قربونت برم من من با یه پپسری دوس بودم بهم خیانت کرد بهم با یه دختر خراب منم ازون شب هر شب میلرزم ق ...

خدا نکنه عزیزم.منم از یه پسری خوشم میومد ولی مطمئن بودم بهم نمیرسیم همین کلافم کرده بود روز عاشورا تو هیئت دیدمش بعد تو دلم به امام حسین گفتم من از عشق های زمینی خوشم نمیاد میخوام عشق آسمونی داشته باشم میخوام عاشق اهل بیت باشم شما کمکم کنین فراموشش کنم منو به خودتون وصل کنین یه جوری مثل معجزه بود اون پسر به کل از ذهنم رفت