مثل پشم گوسفند شده زبر و خشک عین یه تیک سنگ چیکار کنم باز شه؟یا برم آرایشگاه بگم پروتین تراپی کن یا کراتین ضایع نیست مسخره نمیکنن یا کلا انجام نمیدن؟یا کوتاه کنم موها کلا به سختی بلند میشه چون فره اگه کوتاه کنم خیلی زشت میشم🥲
ادب؛جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و قشنگ ترین ویژگی یک انسانه!
نرم کننده قوی بگیر و ماسک مو بیرون از حمام بزن موهات بهتر باز میشن و شانه میشن
۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂
از حموم که میای گره باز کن فیروز یا نرم کننده فیروز (سبز رنگه ظرفش ) اسپری کن رو موهات و راحت شونه کن خیس خیس
منم موهام فره از حموم میام خیس خیس شونه میکنم و بعدم گیس بافت تا حموم بعدی اصلاا دیگه گره نمیخوره
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
با نرم کننده هی وسطاش آب پیس پیس کن ..دو روز پیش موهای دخترم گره خورده بودم بردم سالن بازم من خجالت کشیدم نتونست باز کنه خودم اومدم خونه نشستم با نرم کننده و آب کم کم باز کردم موهاشو ..اگه ببافی اینطور گره نمیخورن