2777
2789
عنوان

همکارم داره مهاجرت میکنه

218 بازدید | 10 پست

معاون بود اول پستش رو گرفتن و دادن به زیردست خودش براش مراسم تودیع گرفتن فقط دوتا پرسنل زیر دستش گریه میکردن بس که الکی بهشون خال داده بود از اضافه کار و ماموریت الکی بگیر تا دورکاری.

ولی من تو این ۲۰ سالی که باهاش کار کرده بودم هرچی فکر کردم یاد ضربه هایی افتادم که به من زده بود

حق اولادم رو نمیداد چون خانم بودم به زور شکایت ازش گرفتم

سقف اضافه کارم رو نمیبرد بالا و با وجود پیک کاری نمیتونستم پول اضافه کاری که وایمیسادم رو بگیرم

یه بار یه کاری کرد که پاداش ۵۰ ساعتی رو به من ندن و کل کارم رو بی ارزش نشون داد

یه قسمت از کار من تقسیم وظایف کاریه و باید تشخیص بدم اطلاعات هر قسمت رو کی داره و ازش بگیرم  این چیزیه که خودش هم سوادش رو نداشت و تا یه کار تیمی میومد وا میرفت ولی من انجام میدادم یه بار گفته بود اینکه کاری نداره فقط چن تا برگه دستشه میده به این و اون

چون من معمولا بی واسطه کار میکنم که سریع و به موقع بتونم کار رو جمع کنم چون زمان تو کار من خیلی اهمیت داره و اینم نمیخواست کار کنه برگشته بود گفته بود من معاونم چرا کارشناس یعنی من اومده با من حرف زده یعنی این قدر خودش رو دست بالا میگرفت

با مدیر من که نخبه بود لج بود هی میگفت این پخمه است فلانه

خلاصه هرچی فکر کردم چیزی یادم نیفتاد که دلتنگش بشم.

حالا جالبه مدیرم میگه من خیلی ناراحتم که میره. خنده ام میگیره . علیرغم اینکه اون مسخره اش می کرد  حتی کاری کرد که الکی پاش به حراست کشید باز میگه دلم تنگ میشه

تازه ارتقای پستی که حق من بود رو هم نداد. به یه نفر دیگه ارتقا داد گفتم چه طور برای اون رو انجام دادی گفت با مسولیت خودم کردم.

الان همونی که بهش ارتقا داده یود رفت پارتی پیدا کرد و الان جاش نشست . یعنی بدجور ازش خورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره شکر خدا. البته بازهم مرخصی یه ساله گرفته که اگه نتونست برگرده. ولی دلم میخواست میرفتم تو جلسه تو ...

نه بابا ولش کن مهم اینه تو الان راحت شدی حالا تا یک سال کی مرده کی زنده بعیدم است بتونه با این هزینه ها برگرده

آره شکر خدا. البته بازهم مرخصی یه ساله گرفته که اگه نتونست برگرده. ولی دلم میخواست میرفتم تو جلسه تو ...

تو همه ادارات این اتفاقات پیش میاد سخت نگیر

تو جلسه هم میگفتی قطعا به چیز جوابتو میداد بقیه هم میگفتن لابد ب مهاجرتش حسادت میکنی

چیزی که از تمام زندگی ما به جا می‌مونه یه خوبیه و یه بدی!! و متأسفم بابت روزهای بدی که در کنارشون تجربه کردید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خدا چقدر دوست داشته که داره میره کاش آدمایی که من ازشون متنفرم و خیلی اذیتم میکنن هم برن دور ترین نقطه دنیا🙂

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
من به تمام بدی های اون آقا با شما کاری ندارم ، چرا شما 20 سال اون مو ندید ؟! طبق گفته های خودت چیزی ...

اونجا یه شرکته اونم یه کارمند مثل بقیه کارفرمای مستقیم من که نبود صاحب اونجا هم نبود. منم نگفتم چیزی برای از دست دادن نداشتم. مگه شما اگه یه همکار باهات لجبازی کنه کار و حقوق و مزایات رو ول میکنی می ری. آدم نباید ضعیف باشه