2821
2789
عنوان

اینو کجای دلم بزارم😂

334 بازدید | 20 پست

الان تایید میشه

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیه

من میخام ترکی یاد بگیرم😂😅

چجوری میشه؟ سخته؟ 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

من میخام ترکی یاد بگیرم😂😅چجوری میشه؟ سخته؟

اره سخته ولی تو میتونی✊️😁ولی جدا از شوخی زبون سختیه من خودم حرف زدنم فوله ولی نوشتن یکم سخته برام 

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ببینم

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

اره سخته ولی تو میتونی✊️😁ولی جدا از شوخی زبون سختیه من خودم حرف زدنم فوله ولی نوشتن یکم سخته برام

ما یکمی قاطی ترکاییم در حد سلام و ی چنتا فحش بلدم خخخخ😂😁

ولی خیلییییی دوست دارم یاد بگیرم عاشق ترکام زبونشون به ترک استانبول خیلی شباهت داره خوش به حالتون خخخ😂😁😍

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

برات صلوات فرستادم

ممنون عشقممم ، لطف کردی❤

منم فرستادم برات

ما یکمی قاطی ترکاییم در حد سلام و ی چنتا فحش بلدم خخخخ😂😁ولی خیلییییی دوست دارم یاد بگیرم عاشق ترکا ...

منم عاشق زبون ترکیم😍 مگه اهل کجایی دوست داشتی بگو

ما یکمی قاطی ترکاییم در حد سلام و ی چنتا فحش بلدم خخخخ😂😁ولی خیلییییی دوست دارم یاد بگیرم عاشق ترکا ...

درباره زبون ترکی سوال داشتی درخدمتم😊

2825
2823
2791
2779
2792