2777
2789
عنوان

اینبار داییم زنگ زد فضولی چی بگم

452 بازدید | 12 پست

با شوهرم اختلافات شدیدی داریم

تاپیکای:قبلیم نوشتم

تابه حالا تو فامیل به هیچ کسی نگفتم

خانوادم هم پشتم نیستن

میترسن سربار بشم

شوهرم نه طلاق میده نه مهریه فقط اذیت میکنه خودم برم

خلاصه تصمیم گرفتم خونه رو ترک کنم ؛ با هماهنگیه دخترم از خونه رفتم 

دفعه ی پیش پارسال اینکارو کردم؛ قشنگ داشت به نتیجه می‌رسیدم و خانواده ی شوهرم زنگ زدن به خانواده ی من؛ منتها مادر حسود و عوضیم بدون اطلاع من بهشون گفته بود بچه رو ببرید بزارید پیش مادرش!و کاملا همه چی خراب شد

یه سال از اون قضیه میگذره و شوهرم هیچکاری نکرد فقط آزار میده 

اینبار باز زدم بیرون ، مادرم باهام قهره چون اعتراض کردم چرا کارمو خراب کردی ! خونشون نمیرم، بتونم هم نمیرم چون باز کارمو خراب میکنن

موندم هتل یا تو خیابون تو ماشین

به دایی بزرگم گفتم کل ماجرارو اونم بجای کمک فقط پیام میده کجایی؟؟؟ گیر میده هاااااا؛ بازی در میاره؛ اذیت میکنه که فقط سردربیاره کجام؛ بجای اینکه راهکار بده کمک کنه به حل مشکلم ؛ خودشم صبح تا شب درگیر کاروزندگیشه خبری نیست ازش؛ شب که میشه سروکله اش پیدا میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشی و سلامت ولی چرا ب داییت گفتی چرا اعتماد کردی نگفتی هرچی تلاش کردی اینبا ...

انقدر احساس تنهایی و بیچارگی میکنم که نمیدونی

ولی جز اینکه فضولی کنه هیچکاری نمیکنه

داییت رو ول کن. اصلا مهم نیست. به نظرم کاش نمیگفتی بهش. شعور نداره تعارفت کنه خونش بری. یک سری خوابگاه هستن، یکم کثیفن و شلوغ. ولی ارزونن. شبی 150تومن. طرف فردوس و کاشانی. بزن تو نت حداقل شب اونجا بخواب. یا برو سمت پایین های شهر، هتل ارزون یا مسافرخونه برو. داخل ماشین خطرناکه. 

انقدر احساس تنهایی و بیچارگی میکنم که نمیدونیولی جز اینکه فضولی کنه هیچکاری نمیکنه

🫀🫀🫀امیدوارم روزهای سختت خیلی زود تموم بشه .🌷

این چند روز که نبودی با دخترا در ارتباطی؟؟پدرش فهمیده؟ذفته پیشش؟