ajdoabx مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 469 عنوان شما هم با پارتنرتون این شکلی هستید دخترا😕💔 366 بازدید | 28 پست دیشب سر یه موضوعی بحثمون شدبشدت پسر خوبیهرفتم به دوستم گفتم... هر وقت چیزی بینمون پیش میاد میرم به دوستم میگم اینگار به راهنمایی نیاز دارمولی رفیقم هیچی از رابطش بم نمیگه همه چیزشو مخفی میکنهحس میکنم کار بدی میکنم بش میگم نه؟ 1404/07/18 | 08:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برگ_در_آسمان عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7948 ی بار مشاور بهم گف هیچ چیزی رو ب هیچ کس نگوحریم خصوصیتو حفط کنچیزی ک ک تو این سایت زیاد بهش اعتقاد ندارن آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
ajdoabx مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 469 بزرگترین دشمن روابط همون دوست ها هستن 😂😂 اخه حس میکنم دوست من این شکلی نیس طرف حقو میگیره
توپولو_خانوم عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 550 آره نگو اینجوری رابطت ات زودی بهم میخوره به نصیحت ها گوش گن ولی هر چیز کوچیکی نگو 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
ajdoabx مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 469 ی بار مشاور بهم گف هیچ چیزی رو ب هیچ کس نگوحریم خصوصیتو حفط کنچیزی ک ک تو این سایت زیاد بهش اعتقاد ن ... اگر حریم حفظ نشه چی میشه؟
ajdoabx مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 469 آره نگو اینجوری رابطت ات زودی بهم میخوره به نصیحت ها گوش گن ولی هر چیز کوچیکی نگو میشه تاپیک قبلیم بخونی؟ سر این موضوع تاپیک قبلی دعوا کردیم به دوستم گفتم
blueberryyyy عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 2039 بزرگگگگ ترین اشتباه گفتن به دوستامونهبزرگتریناون دوستتم سیاست داره که هیچی بهت نمیگه
الیناودیمن عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 2755 کارت اشتباهه اینجا نظر خواهی کن اما از دوست نه چون اون اگه چیزی تو دلش نبود روابط خودش هم به تو میگفت
برگ_در_آسمان عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7948 اگر حریم حفظ نشه چی میشه؟ دخالت صورت میگیرهحرف پیش میاد ممکنه ب سرانجام نرسهموصوع بحث دیگران میشه آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
kaisoo عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1623 حالا نمیدونم دوستت مثل منه یا نه ولی کلا عادت ندارم بگم چی بین منو پارتنرم میگذره،با اینکه مشکلی هم با دوستم ندارم,ولی اون بهم میگه اکثر چیزارو😂فقط وقتی کات کنم میشینم غیبت کردنولی تو هم سعی کن خیلی چیزای رابطه رو نگی به کسی
ajdoabx مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 469 کارت اشتباهه اینجا نظر خواهی کن اما از دوست نه چون اون اگه چیزی تو دلش نبود روابط خودش هم به تو میگف ... جدی؟؟خودش یبار اینجا تاپیک زده بود راجب رابطم سوالایی دارم ک نمیتونم از هیشکی بپرسم... خودشم نمیدونست که من نی نی سایتشو پیدا کردمسوالم اینجاس چرا از من نپرسید و اینجا پرسید