2777
2789

کلاس اولیه گفت میشه ب دوست صمیمیم بگم ماشین خریدیم گفتم خودت می‌دونی 

ظهر از مدرسه با چهره آویزون اومد 😂

گفتم چی شده گفت بهم گفتن تو دروغ میگی😂😂😂

عصبانی گفت فردا ماشین رو دقیقا جلو مدرسه نگه دار گفتم چرا جواب نداد بخدا اصلا ب نقشش فکر نکردم گفتم شاید اذیتش میکنن دعوا میکنن میخواد جلو مدرسه باشم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

جلو مدرسه وایساده بودم که چند تا از دوستاشو آورد گفت بیاین اینم ماشینم دیدین دروغ نمیگم 

بعد جلو چشمای تا آخر باز شدع من در جلو رو باز کرد با اینکه نوزادم تو صندلی ماشین جلو بود(خونه و مدرسه فاصله خیلی کمی دارن برا همین جلو میذارم)

اومد درو باز کرد بی توجه ب نوزادم سوار شد سریع بچرو بردم عقب این نشست جلو اومدیم تو راه گفتم چه کاریه پارسا 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم میرفتم

البته جلو مدرسه پسر من اینقدر شلوغه جا نیس

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

جلو مدرسه وایساده بودم که چند تا از دوستاشو آورد گفت بیاین اینم ماشینم دیدین دروغ نمیگم بعد جلو چشما ...

عزیزم🤣💙🩵

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من بودم میرفتمالبته جلو مدرسه پسر من اینقدر شلوغه جا نیس

رفتم نشون همه داد اومد گفتم پسرم این چ‌کاری بود گفت مامان نشون نمیدادم بهم میگفتن دروغگو خندم گرفته بود فقط قیافه دوستاش که با تعجب دور ماشین میچرخیدن😂😂😂😍فدا دوستاش بشم پسرم دوست هم داره

رفتم نشون همه داد اومد گفتم پسرم این چ‌کاری بود گفت مامان نشون نمیدادم بهم میگفتن دروغگو خندم گرفته ...

مبارکتون باشه💙

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
حالا ماشین تون چی هست دوستاش باور نمیکردن

بابا هیچی قبلا با پراید میرفتم دنبالش حالا پارس خریدیم فقط چون اسپورته خیلی بهش علاقه داره