2777
2789
انقد خسته ام که به بعد مرگ فکر نمیکنم فقط می‌خوام این عذابی که هر روز میکشم تموم شه

خب پس بدون تموم نمیشه گلم

اگر خسته ای دنبال یه راه حل برای استراحت باش

البته کلا زندگی اینجا همراه سختی و رنجه

اگر کسی تکلیف خودشو با رنج مشخص نکنه، همش باهاش درگیره. 

و همه ماها درگیر سختی و رنجیم. من دیشب یک عزیز از دست دادم و هنوز توی شُکم. کلی سختی در پیش داریم ک هنوز نمیدونم چ جوری باید باهاشون رو به رو بشم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمایی که باعث عذابم هستن نمیذارن درمان بشم

دارو باید بخوری صرف مشاوره برات جوابگو نیست عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آدمایی که باعث عذابم هستن نمیذارن درمان بشم

دارو باید بخوری صرف مشاوره برات جوابگو نیست عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببین با این تایپک خودکشی نمیکنیزیاد دیدم تایپک خودکشی میزنیبهتر نیست منطقی تر باشیاین تخمی که توسرت ...

قبلا هم این کار کردم یه مدت تو فکر بودم و بلاخره عملیش کردم الان هم میدونم دیر یا زود انجامش میدم ولی این دفه هیچ کس رو خبر نمیکنم که نجاتم بده