2777
2789

ی خانومی تعریف میکرد ی زن از خدا بی خبری هی میفته دنبال شوهرش گویا همکارش بوده میخاسته مخ شوهر اینو بزنه 

ولی مرده متعهد بوده و  میاد به زنش گزارش میده 

و الان واقعا برام سواله از خراب کردن زندگی بقیه چی گیرشون میاد

آدم بی وجدان باشه هک جنس و انسان و حیوان براش فرقی نداره 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو این قضیه پژی فهمیدم چقد خانما ضد زن میتونن باشن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

مریضن دیگه یه روانشناسه یه ویدیو گذاشته بود از تیمارستان داشت با زنه حرف میزد اون میگفت چون خودم خیانت دیده بودم عقده ای شده بودم میخواستم هیچکس زندگی خوبی نداشته باشه دوست داشتم همه زنا درد من  بچشن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

طرف فامیل دورمونه انقدر تابلو ب شوهرم میچسبه 

جلو من مدام از شوهرم تعریف میکنه ک شبیه اکسمه و جذابه و عاشق این مردام و از این قبیل حرفا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دقیقا اونوقت یه کاربر میگفت. تو دونیا اگه فقط زنا بودن مردی نبود دنیا گلستون میشد😐اینهمه زن میبینی ...

نبابا مردا بدون حضور زنا زندگی بهتری دارن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من تو این قضیه پژی فهمیدم چقد خانما ضد زن میتونن باشن

چرا؟

خواهر دیدم زیر آب خواهرشوزده پیش شوهر خواهر 

والا الان به هیچکس نباید اعتماد کرد 

من به این مرحله رسیدم 

اما حوصله گشت و گذار دنبال مدرک و فلان ندارم 

دیشب خوابهای بدی دیدم 

البته دلیل نمیشه 

یا همش تو بازی 

و می‌دونم اون بازی چت داره

اما نمی‌خوام بدونم 

چون ممکن چیزی هم نباشه 

پژی چار چونه یا جمشیدی؟جمشیدی که مشخصه داستانش الکیه کلا

دقیقا

اگه راست باشه ک داره مجازات میشه

اما ادمی تو این جایگاه نیازی ب تجاوز نداره اراده کنه ۱۰۰ نفر میرن سمتش