2777
2789

برو صحنه غدیر همین حالا کنج صحن یه قسمت هست صبحانه حضرت رو میدن ظاهرا بدون ثبت نام

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندبار زدم قسمت نشد 

از خادم ها بپرس

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

توی همون نسیم رضوان ثبت صبحانه بزن 

سر ساعت ۵ عصر شروع میشه .اولش بالانمیاد صفحه هی رفرش کن اون عکس گنبد وسط صفحه را بزن باز میشه کد ملی ها را بزن سریع و ثبت کن اگه امروز بزنی برای فردا رزرو میشه

ناهار و شام خیلی سخت هست

تو حرم همیشه صبحانه میدن به همه ولی ناهار شام ثبت نامی که من چند ساله با چند تا کد ملی همش دارم ثبت ...

منم همینطورم ولی تو برنامه دیوار دیدم مشهدیا غذای حرم میفروشن 😐

یک صلوات بفرستید 

توی همون نسیم رضوان ثبت صبحانه بزن سر ساعت ۵ عصر شروع میشه .اولش بالانمیاد صفحه هی رفرش کن اون عکس گ ...

این کاره ای ها

منم نتونستم بگیرم

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
رفتم میگه فیش باید بیاری

عه برا صبحانه نشنیده بودم فیشبخواد

فکر کنم صبحانه هم نسیم رضوان هست یقین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
این کاره ای هامنم نتونستم بگیرم

آره عزیز من اردیبهشت مشهد بودم .شام حضرت دوتا ژتون خادم امام رضا داد به پسرم شام قیمه بود

صبحانه هم تو همین نسیم رضوان ثبت کردم

مرداد ماه هم مشهد بودیم مجدد با کد ملی دوستام رفتیم. چون ما قبلش رفته بودیم

هر دو نفر یه ژتون داشتیم به نیت تبرک