2777
2789
عنوان

با یه دلیل قانع کننده بگید چرا بیدارید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 71 پست

من تنها شبی که تونستم بعد چند ماه بخوابم امشب بود نمیدونم بخاطر هورمون های بارداریه یا بخاطر افسردگیه چیه ساعت خوابم رفته رفته بدتر شده از ساعت ۲ به ۳ ، از ساعت ۳ به ۵ و ۶ صبح هم رسیده بود تایم خوابم عملا شبا نمیخوابیدم روزا میخوابیدم باز بیدار میشدم میدیدم غروب شده کل روز خواب بودم ، امشب نمیدونم چون شوهرم اومده بود بهم آرامش داد کنارش یا چی تونستم ۲ و نیم بخوابم البته اونم قطعه قطعه خوابیدم مدام این ور اون ور میشدم راحت نبودم تو خواب ، خواب های چرت و پرت هم می دیدم ولی خوابیدم خواب شب خیلی کیف میده اصلا کیفیتش با خواب روز برابر نیست ، دیگه ساعت ۶ بیدار شدم ولی ای کاش تا ۹ میتونستم بخوابم خواب شبم تکمیل بشه آخه من ۸ الی ۹ ساعت میخوابم شبا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه دو ماه دیگه شب بیداری های اجباریم شروع میشه 😍😂دختر کوچولوم به دنیا میاد فک کنم روزا هم نمی ...

تیر بدنیا اومده 

بعضی وقتا میخوابه شبا بعضی وقتا نه😩

معمولا روزا تا غروب خوابیم🥱

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

تیر بدنیا اومده بعضی وقتا میخوابه شبا بعضی وقتا نه😩معمولا روزا تا غروب خوابیم🥱

آخی عزیزم خدا حفظش کنه ، عزیزم در مورد روتین خوابش تحقیق کن سعی کن روتین ایجاد کنی براش شبا بخوابه برا شیر شب هم بذار خودش بیدار شه میگن اینجوری بچه بد خواب نمیشه البته میدونم هر بچه ای قلق خاص خودشو داره ، مواظب تغذیه ات هم باش عزیزم زیاد گرسنه نمون البته میدونم غذا درست کردن سخته با بچه ولی چون شیر میدی ضعف میکنی طولانی گرسنه نمون ، آخه خودمم گاهی تا غروب میخوابم بیدار میشم میبینم دارم ضعف میکنم از گرسنگی برا بدنمون بده

آخی عزیزم خدا حفظش کنه ، عزیزم در مورد روتین خوابش تحقیق کن سعی کن روتین ایجاد کنی براش شبا بخوابه ب ...

اتفاقا روزا که همش خوابم گرسنم نمیشه وقتیم بیدار میشم تا یکی دوساعت نمیتونم چیزی بخورم اشتها ندارم

ولی بجاش نصفه شبا ضعف میکنم😐

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

اتفاقا روزا که همش خوابم گرسنم نمیشه وقتیم بیدار میشم تا یکی دوساعت نمیتونم چیزی بخورم اشتها ندارمول ...

چند ساعت یه بار باید چیزی بخوری برا استخون هات خوب نیست ، بالا سرت چیزی بذار از خواب بیدار شدی بخور