2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴سال تبریز بودم،خونه گرفتم خوابگاه دوس نداشتم

برای وقتی که نتایج کنکور بیاد بعد شهر دور باشه چند روز میشه خونه موند تا رفت حضوری دانشگاه

اخه من کلی کار دارم بعد شهر دور زدم 

اگه حالا قبول شم باید برم

...

برای وقتی که نتایج کنکور بیاد بعد شهر دور باشه چند روز میشه خونه موند تا رفت حضوری دانشگاهاخه من کلی ...

از قبل رفتم خونه گرفتم کارام کردم با پدر مادرم،منظورت اینه خونه رو کی بگیری؟

برای وقتی که نتایج کنکور بیاد بعد شهر دور باشه چند روز میشه خونه موند تا رفت حضوری دانشگاهاخه من کلی ...

حدودا یه هفته وقت میدن برای ثبت نام و کارای خوابگاه که اگه روزای اخر برید ممکنه جای خوب گیرتون نیاد

حدودا یه هفته وقت میدن برای ثبت نام و کارای خوابگاه که اگه روزای اخر برید ممکنه جای خوب گیرتون نیاد

بعد از ثبت نام میشه برگشت خونه؟ یا از هم ت اولا دانشگاه و درس هست؟ من هیچ چیزی اماده نکردم خرید اینا 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد