2777
2789
عنوان

فردا برم خاکسپاری❔❔واجب

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 127 پست
چرا نظرت عوض شد یهو؟

چون فک کردم همسر این داداشه فوت شدس

بنطرم انقد به عروس خونواده و جاری اینده بها نده اون فامیل دوره نیاز نیست بری خدمتش تسلیت بگی فقط اقوام درجه یکش ب داداشآش و مادرش میتونی بگی

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

باشه عزیزمخدا رحمت کنه پدرت رو🖤

خدا رفتگان تورم بیامرزه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بنظرم فردا برو زیاد نزدیک و ضایع وای نستا

با ی رفیقی دوستی برو کنار وایستا اگر شرایط اوکی بود به خودش و زن داداشش تسلیت بگو اروم دم رفتنی و برو خونه

اگر نه برو خونه و بعدش

ی پیام تسلیت بزار و بگو امروز اومدم و نتونستم از نزدیک بهت تسلیت بگم و یکم حرفای اروم کننده بزن

فدات گل من،ولی اگە بعدا هم اومد خشونت بەخرج داد ازش دلگیر نشو چون الان خودش نیست واقعامیدونم الان حا ...

ممنون عزیزم🖤

وای ینی حتی ممکنه پرخاش کنه ام؟بی محلی چی؟من طاقت ندارم😭

چون فک کردم همسر این داداشه فوت شدسبنطرم انقد به عروس خونواده و جاری اینده بها نده اون فامیل دوره نی ...

ن داداش بزرگش فقط زن داره

اره دیدمشون تسلیت میگم

ممنون عزیزم🖤وای ینی حتی ممکنه پرخاش کنه ام؟بی محلی چی؟من طاقت ندارم😭

فدات گل من

غم آخرتون باشە..تسلیت میگم از تە دل

پارسال این موقعها منم پسردایی جوونمو از دست دادم‌میفهمم چە داغ جگرسوزیە داغ جوون،ان شااللە هیچ پدرومادری با اولاد امتحان نشن

آرە ممکنە چون یە کاربری اینجا نوشتە بود کە پارتنرش کم محلش میکنە ازش عضبانی میشە مدت زیادی هم گذشتە هنوز همینطوریە

اخه اشناییم بازم زشتع؟💔باهم رفتیم بیرونامیدوارم دعا کن پی ام بده

بعدا زنگ میزنی یا حضوری تسلیت میگی. الان اون برادرش فوت شده شما زنگ بزنی حال دوست پسر خودتو بپرسی خیلی یه جوریه

ن داداش بزرگش فقط زن دارهاره دیدمشون تسلیت میگم

افریننن الانم بخواب وقتاییم ک دلت تنگش شد بهش پیام بده جوابم نداد اشکال نداره تو پیاماتو بده مطمعن باش میخونتشون ولی چون حالش بده نمیتونه ج بده

ببین بنظرم فردا برو زیاد نزدیک و ضایع وای نستابا ی رفیقی دوستی برو کنار وایستا اگر شرایط اوکی بود به ...

اخه میخوام باهاش حرف بزنم

دوست دارم ببینمش باهاش حرف بزنم بغلش کنم💔

برمم میترسم یکی ببینه واسش حرف درست شه دیگ بدتر شه

داداشش که فوت شد مجرد بود منظورم زن داداش بزرگش بود از رفت و امد عزیزم

بازم باید بهش تسلیت بگم؟

فدات گل منغم آخرتون باشە..تسلیت میگم از تە دلپارسال این موقعها منم پسردایی جوونمو از دست دادم‌میفهمم ...

فداتبشم خدا رحمتش کنه روحش شاد

وای من میمیرم اگه اینطور برخورد کنه باهام😭😭در حالت عادی یکم عصبی هست ولی زود اروم میشه 

خداکنه اینطوری نشه💔