2777
2789

امشب مادر شوهرخالم اومده بود خونه مامانبزرگم

داشتیم میرفتیم خونه بهش  گفتم خداحافظ به سلامت

سکوت شدهمه خندیدن گفتن چی میگی خداحافظ به سلامت

یاباتلفن حرف میزدم یبا یکی گف سلام برسون به جای اینکه بگم بزرگیتونو میرسونم گفتم (گفتش بزرگیتو برسونم) طرف هنگید چی میگم

امشبم با ماشین عموم بیرون بودیم تازه خریده فیلم گذاشته بود تارانندگی میکرد قطع میشد گف تو نت بزن ببین راه حلی نداره موقع رانندگی هم پخش بشه 

من گفتم نوشته که باید تو فلش فیلم بریزی بعد وصل کنی گف دستت دردنکنه خیلی کمک بزرگی کردی با فلش داریم فیلم میبینم که😕😕

دوروز پیشم رفته بودم بازار بادوستام همش میگفتم کفش ژل دار خیلی خوبه یا میگفتم ژل داشته باشه خوبه راحتی آخریادم اومد لژدار باید میگفتم حواسم نبود چقد فروشنده خندیده

از قانون سه ثانیه ای استفاده کن

نیاز نیست در جواب کسی سریعا جواب بدی

سه ثانیه قبل جواب دادن کلمات رو توی ذهنت مرتب کن

سخته اما بخوای قابل انجامه

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

منم سوتی زیاد میدم مثلا چند روز پیش با دختر عمم بیرون بودیم رفتیم یه جایی ازمون پرسیدن نسبتتون باهم چیه اومدم بگم دختر عممه گفتم دختر عمشم

و خیلی چیزای دیگه که یادم نمیاد الان 😂😁

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

از قانون سه ثانیه ای استفاده کننیاز نیست در جواب کسی سریعا جواب بدیسه ثانیه قبل جواب دادن کلمات رو ت ...

دقیقا مشکلم عجول بودنمه

امشبم هر حرفی از دهنم درمیومد میگفتم بدون اینکه فکر کنم

خیلی سریع حرف میزنم همیشه هم سوتی میشه

منم سوتی زیاد میدم مثلا چند روز پیش با دختر عمم بیرون بودیم رفتیم یه جایی ازمون پرسیدن نسبتتون باهم ...

🤣🤣

من با دوستام بیرون میرم زیاد مهم نیس اونا منو میشناسن

از اول تاآخر فقط میخندیم با سوتی های من 

تو فامیل خیلی مشکله دلم نمیخواد فک کنن خنگم

دقیقا مشکلم عجول بودنمهامشبم هر حرفی از دهنم درمیومد میگفتم بدون اینکه فکر کنمخیلی سریع حرف میزنم هم ...

برای خودت قانون بزار

من یکی از دوستام تاتر کار میکنه

یکی از تمریناشون برای تکلم این بوده که یه مدت باید آروم صحبت میکردن،شبیه ربات.

دوستم لحن آروم و قشنگی داره

اگر مشکلیه که واقعا اذیتت میکنه هم میتونی از قانون سه ثانیه ای استفاده کنی هم از این روش

کم کم عادت میکنی

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk