2777
2789
عنوان

خیلی سوتی میدم چه کنم همه میفهمن خنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 28 پست

کفش ژل دار وای😂😂

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣من با دوستام بیرون میرم زیاد مهم نیس اونا منو میشناسناز اول تاآخر فقط میخندیم با سوتی های من تو ...

خب همون تو دوستاتم رعایت کن

آروم و سنجیده حرف یزن

تمرین کن

من خوشم نمیاد واقعا از کسایی ک هی اشتباه میگن و سوتی میدن بعد بقیه دستشون میندازه

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

🤣🤣من با دوستام بیرون میرم زیاد مهم نیس اونا منو میشناسناز اول تاآخر فقط میخندیم با سوتی های من تو ...

نهههه مشکل دختر عمم نیست که یه جایی رفتیم که ازمون پرسیدن نسبتتون چیه جلوی اونا آبروم رفت چون هنگ کردم گفتم نههه واستین این دختر عممه من دختر داییشم در صورتی که به اونا برعکس گفته بودممممم🤦‍♀️

آواکادو سایت🥑                                                            

اینا که چیز خاصی نبودن .به نظرم روی اعتماد به نفست بیشتر کار کن چون فکر میکنم خیلی به خودت انتقاد می ...

اره خیلی حساسم

دلم میخواد رفتارم بی عیب باشه

سوتی ندم جلو کسی ولی همیشه گند میزنم

اره خیلی حساسمدلم میخواد رفتارم بی عیب باشهسوتی ندم جلو کسی ولی همیشه گند میزنم

چون کمالگرایی !کتاب شجاع باش دختر رو بگیر بخون 

متاسفانه این کمالگرایی در دخترها باعث اعتماد به نفس پایین شده .

وایی مرسیحتما انجام میدم تا بیشتر از این آبروم نرفته

آبروت برای چی بره!

خاکی باش،اتفاقا سبب خنده میشی خدا خیرت بده😂🤍 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

آره فهمیدم زنداداش منم همینجوریه ولی راحته مثلا ما میخندیم ناراحت نمیشه چون سنشم با شما متفاوت هست 

اگه اذیت میشی سعی کن درست کنی چون کاری هست دست خودته میتونی درست کنی هر روز تمرین داشته باش حداقل ۲۰ دقیقه 

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!