2777
2789
عنوان

اون کاربری که عشقش محمد بود یادتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 56 پست
عشق تو نرسیدنه

چرا باید اینطوری باشه واقعا

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا تابلو بود فیکهتجربه ثابت کرده داستان های دنبال دار سایت دروغ هستنفقط اینایی که باور کردن🤣

یادته اوایل قلب مشکی میذاشت امضاش و همه میگفتن نکنه محمد مرده و دلسوزی میکردن؟

احتمالا از همونجا به ذهنش رسیده تو ادامه ممدو بکشه داستان جذاب تر شه😃

نه باووو اون که گفت همش دروغه منظورش این نبود که همه تاپیک های من دروغه داشت میگفت جدیدا مد شده همه ...

من اصلا تاپيك هاش رو نگاه هم ننداختم،نديده بودم اين تاپيكش رو هم،الان كه گفتي رفتم ديدم.

در كل كاربرهاي حاشيه اي كه تاپيك هاي حاشيه اس ميزنن هميشه فيكن.

واقعا ؟؟؟

شما ابرو پشمکی رو میگین

بعد شد ممد نمکی

به نظرم الان هم دختر آفتابکردونه

عاشق یه پسر با قومیت متفاوت بود خیلی عذاب خیلی کشیده پدره مخالف بوده وقتی هم داشته راضی میشده پسره غیب شده و بعدها گفتن مرده ولی بهد متوجه شدن دروغ گفتن

از قرار هم مثل اینکه پسره دوباره میخاد دختره برکرده ولی دختره قبول نمیکنه

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.