2777
2789

چیکارکنم بنظرتون بغض توگلومه فیلما احساسی میشه گریم میگیره خستم .... واس این حالتم ک یسره بغض دادم چبکارکنم بدم میادازهرچی افسردگیه شاید ازپاییزه ن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مکمل های دوران بارداری رو باید تا ۶ ماه بعد زایمان ادامه بدی

میخورم..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکمل های دوران بارداری رو باید تا ۶ ماه بعد زایمان ادامه بدی

دیگ چیکادکنم

عزیزم طبیعیه

بدنت کلی خون از دست داده،سعی کن غذاهایی با طبع گرم و مقوی بخوری

میدونم سخته اما از شوهرت فاصله نگیر

اینم بدون این روزا میگذره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
عزیزم طبیعیهبدنت کلی خون از دست داده،سعی کن غذاهایی با طبع گرم و مقوی بخوریمیدونم سخته اما از شوهرت ...

از کمخونیه نه

عزیزم طبیعیهبدنت کلی خون از دست داده،سعی کن غذاهایی با طبع گرم و مقوی بخوریمیدونم سخته اما از شوهرت ...

کی میتونم ورزشو شروع کنم ..

کی میتونم ورزشو شروع کنم ..

با دکتر مشورت کن ولی میگن تا دو سال ورزش سنگین نکنین

اگه حالت با باشگاه خوب میشه ایروبیک برو

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
با دکتر مشورت کن ولی میگن تا دو سال ورزش سنگین نکنیناگه حالت با باشگاه خوب میشه ایروبیک برو

همون ایروبیک کی میشه رفت

آمپول نوربیون خارجی بزنهر روز تخم مرغ و موز بخورچهارشیره با ارده صبحونه

ممنونم چشم