2777
2789
عنوان

واقعا فشار زیادی روم هست

76 بازدید | 10 پست

ازمون ایلتس دارم ماه دیگه / دفاع ارشدم هست/ خالم یک ماه فوت شده هنوز جو خونه درست نشده/ شکست عشقی خوردم / ازمون ماک دارم/ شور مقاله باید بزنم / مشکوک بع ام اس هم هستم

واقعا این همه فشار رو تحمل کردن انقدر برام سخت شده که نمیدونم چطور سرپا بمونمممممم 

پیشنهادی ندارین ؟

حق داری 

صبوری کن چاره ای نیس 

ولی از ازمونت سعی کن جانمونی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم در اولین مرحله سلامت باشی 

ولی به درسم میرسیدم و اول اونو جمع میکردم 

من سه روز پدر بزرگم بود که امتحان پایانی دادم و میگم اگر خودت بخوای میتونی جو رو سر و سامون بدی

نه از ظهر تا صبح میخونم همینجور همش کلاسم

پس معلومه دختر قوی ای هستی 

ببین گاهی شرایط همینجوری میشه و خیلی چیزا پشت هم میاد و اصلا درکی از حکمتش نداری ولی فقط باید بذاری رد بشن و بگذرن 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

به زورم‌ شده سرپا هستم بزورررررررررررر

افرین همین چیزاته ک قوی داری ادامه میدی پس مطمعن باش بعدش آرامش خواهی داشت