2777
2789
عنوان

کی عزیزانش مهاجرت کردن و دلتنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 27 پست
بیا بغلممممم

🫂 

عوضش بیا به این فکر کنیم که الان حالشون خوبه.

به چیزی که میخواستن رسیدن

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🫂 عوضش بیا به این فکر کنیم که الان حالشون خوبه.به چیزی که میخواستن رسیدن

آره همیشه بهش فکر میکنم که آروم بشم.

خیلییییی سختی کشید برادرم خیلییییییی. ولی این روزا کمی آروم تر و شادتره. خدارو هزار بار شکر....

آره همیشه بهش فکر میکنم که آروم بشم.خیلییییی سختی کشید برادرم خیلییییییی. ولی این روزا کمی آروم تر و ...

خداروشکر که نتیجه تلاشش و دید،امیدوارم همیشه حال دلش خوب باشه و آس زندگی دستش باشه🤍 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

شما هم تجربه این شکلی داری عزیزم؟

نه 

ولی زندگی پر از رنج قرار نیست همش خوشگذارنی باشه 

به نقاط مثبت فکر کن مثلا همین که تنش سلامت شکر 

داداش و خواهر که بلاخره دور میشن حالا یا ازدواج یا مهاجرت بلاخره میرن سر خونه زندگیشون ان شا الله که موفق باشه 

تو هم غصه نخور ارتباطاتتم که الان عالی شده زنگ بزنین تند تند 

نه ولی زندگی پر از رنج قرار نیست همش خوشگذارنی باشه به نقاط مثبت فکر کن مثلا همین که تنش سلامت شکر د ...

آره عزیزم به همه اینا فکر میکنم. راست میگی.

ولی از یک سال ندیدنش که گذشت بدجور دلتنگی نشسته روی قلبم. ولی هزار شکر برای سلامتی ش.

یکیشون رو چهار سال ندیدیم بعدش هر دو سال یکبار الانم سالی یکبار خیلی دیگه طول بکشه دو سال یکبار خیلی ...

عزییییزم

امیدوارم براتون جور بشه همیشه حداقل همون سالی یک بار رو بتونید ببینیدشون.