2777
2789
عنوان

کی عزیزانش مهاجرت کردن و دلتنگه

252 بازدید | 27 پست

من چند تا از عزیزانم ازم دور هستن. این روزا یک سال و دوسه ماه شده که برادرم از ایران رفته. چندوقته بدجور بغض دلتنگی گلوم رو فشار میده. کافیه کوچکترین متنی در مورد مهاجرت ببینم، فیلمی، کلیپی، اونقدر تو خلوتم گرررریه میکنم و توی خودم مچاله میشم. خیلی دلتنگم.

دلم میخواد اونقدر پولدار بشم که پول رفت و آمد خودم و خانواده م برای سفر رو داشته باشم و بتونیم باز دور هم جمع بشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم...دخترش ی هفته ده روز مهاجرت کرده انگلیس

اینقد تو خودشه ...دلمم براش میسوزه چون پسرشم کارش خارج از کشوره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
الهیییی عزیزمیعنی انقدر سخته؟

اینکه میدونم به خاطر مسائلی خوشحالن که رفتن، میدونم حالشون اونجا بهتره خوشحالم میکنه و شکرخدا میکنم. ولی دلتنگی سخته. ببینی عزیزت هم تنها و تو غربته سخته

ولی طفلکم تنهاست:(

در عوض مثل ما هر روز قیمت چک نمیکنه ، انقد قیمت چک کردم دهنم سرویس شده

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

در عوض مثل ما هر روز قیمت چک نمیکنه ، انقد قیمت چک کردم دهنم سرویس شده

آره روزای ج.نگ اینقدر خوشحال بودم که نیست. که نگران هرکی باشم صبح که بیدار میشم نگران اون نیستم حداقل.

ولی دلتنگی سخت شده برام بعد از یک سال:(

مهاجرت که نه اما خواهرم رفته خونه خودش

و خب. امروز یه ویدیو دیدم که نوشته بود خواهرت عروسی میکنه دیگه قرار نیست سر چیزای مسخره دعوا کنید،دیگه هم اتاقیت نیست..

انگار یه تلنگر بزرگ بود برام..

کارامون اومد جلو چشمم

اون روزی که داشت وسایلش و جمع می‌کرد همو بغل کردیم گریه کردیم..

میبینمش اما خب،،بازم اتاق خالیش،نبودنش تو خونه خیلی بده..🙃💔

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

مهاجرت که نه اما خواهرم رفته خونه خودشو خب. امروز یه ویدیو دیدم که نوشته بود خواهرت عروسی میکنه دیگه ...

عزییییزدلم آره نزدیک هم باشه، ازدواج کنه بره جاش خالی میشه

عزییییزدلم آره نزدیک هم باشه، ازدواج کنه بره جاش خالی میشه

آره 

واقعا نبودن عزیزت کنارت خیلی خیلی حس بدیه

یه حس پوچی داره..

حتی همین حالام اشکم در اومد براش🥺 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk