2777
2789
عنوان

عشق به پسر مذهبی خیلی سخته 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 79 پست
خشک چرادوست داشتن اینا جنسش فرق داره جوری میخوانت که چشمشون بقیه رو نمیبینه نمونشو زیاد دیدم تو فامی ...

نه باووو ما یه نمونشو داریم حالم ازش بهم میخوره

یه بار کل فامیل که همه نماز خون و مذهبی معمولی و هیئت برو و امام حسین دوستن 

اهنگ گذاشته بودن و میخوندن باهاش این اومد گفت ضبط خاموش کنید اگرنه من تو نمیام یا

یه بار دیگه عروسی بود یه اهنگ معمولی دیجی گذاشته بود نیومد تو با خانواده نشستن جلو در و بعد رفتن

یه بار توی یه عروسی یه روحانی از فامیل اومده بودن بعد این از دم در دیده بود دیگه گفت من پشت سر این نماز نمیخونم

واییی از مذهبی های بیش از حد متنفرم 

با اینکه خودم با حجابم نماز میخونم و هیئت میرم و عاشق امام حسینم 

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

نه باووو ما یه نمونشو داریم حالم ازش بهم میخورهیه بار کل فامیل که همه نماز خون و مذهبی معمولی و هیئت ...

خب این یارو رو به پای بقیه مذهبی ها نوشتی ؟

بنده خدا مشکل رفتاری داره 

به فرض  خوشش نیاد 

باید با احترام رفتار کرد 

دکتر کوچولو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این یارو رو به پای بقیه مذهبی ها نوشتی ؟بنده خدا مشکل رفتاری داره به فرض خوشش نیاد باید با احترا ...

خب اگه اونجور مذهبی که تو میگی باشه قطعا عروسی نمیاد مگر اینکه توش افتخاری و مولودی بزارن اهنگم گوش نمیده /= خخ

خب اگه اونجور مذهبی که تو میگی باشه قطعا عروسی نمیاد مگر اینکه توش افتخاری و مولودی بزارن اهنگم گوش ...

عروسی که مختلط باشه نه من میرم 

نه اجازه میدم اون بره 

صحبت نکردم نمیدونم رسمشون چطوریه 😂

دکتر کوچولو
عروسی که مختلط باشه نه من میرم نه اجازه میدم اون بره صحبت نکردم نمیدونم رسمشون چطوریه 😂

نه باوووو مختلط چیه فامیل ما اصلا تو عمرشون ندیدن خخخ..

اون با اهنگ مشگل داره

یه بنده خدایی خواستگار من بود گفت پوشش زنم برام مهم نیست ما رفتیم جلو برای اشنایی دیدم هرروز دارم فر ...

آره دیگه تاثیر داره ؛ خداروشکر تاثیر مثبت داشته خدا خیرش بده ان شاءلله به هم برسین💛

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

یه بنده خدایی خواستگار من بود گفت پوشش زنم برام مهم نیست ما رفتیم جلو برای اشنایی دیدم هرروز دارم فر ...

پوشش زن برام مهم نیست شاید برای بقیه جالب باشه این حرف ولی من بدم میاددددد 

انگار طرف گفته تو برام مهم نیستی یا من بی غیرتم

پوشش زن برام مهم نیست شاید برای بقیه جالب باشه این حرف ولی من بدم میاددددد انگار طرف گفته تو برام مه ...

نه گفت حد شرعی مهمه 

ولی چطوری باشه مهم نیست 

بعدم حد شرعی این دقیق نمیدونست حتی چقدره 

دکتر کوچولو
پوشش زن برام مهم نیست شاید برای بقیه جالب باشه این حرف ولی من بدم میاددددد انگار طرف گفته تو برام مه ...

بعدش فهمیدم چیشده 

طرف چندبار رفته خواستگاری همکلاسیش ندادن بهش 

رفته سراغ دوستای دختره از لج 

وای یعنی میحواستم بکشمش

دکتر کوچولو