2777
2789
عنوان

دیگه فهمیدم نه به قیافست نه به موقعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 38 پست
دقیقااااا نه به قیافس نه موقعیت باید پیشونیت بلند باشه

رک بگم 

من هم درسخون بودم

هم با استعداد سگ سمتم نیومد

همونیم که پسر خرخون کلاس بود نیومد جلو 

اونوقت طرف مغز نداره ولی پارتنر عالی داره

چرا باید از مغزم استفاده کنم وقتی هیچ فایده ای برام نداشته؟

﴿🩵🐬﴾

همش تقصیر اینجاست که همشون کردن تو پاچم که ۲۰ سالگی دیره

من ۴ ساله اینجام

نصف بیشتر بدبختی ها و آه و ناله ها از طرف متاهلا و تو رابطه هاست

هیچم دیر نیست بیخودی به همسن و سالامون حس بی خاصیتی نده

من که حس نکردم کسی ماهارو تخریب کنه به جز الان 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰وقتی دخترای اینجا ۱۸-۱۹ له له میزنن حاملگیشونم تجربه کردناونوقت من یه گوشه زجه بزنم پارتنر نداشته ...

من ۲۳ ام مجردم تنهایی شرف داره به ازدواج بد

مگه اصلا عروسی کردن و بچه دار شدن هنره ،زندگی خیلی چیزای مهمتری داره ک باید تجربه کنی لذت ببری و اگه یخ آدمی هم پیدا شد ک لیاقتت داشته باشه حالتو بهتر کنه اونوقت میتونی تصمیمای دیگه بگیری

من ۴ ساله اینجامنصف بیشتر بدبختی ها و آه و ناله ها از طرف متاهلا و تو رابطه هاستهیچم دیر نیست بیخودی ...

میدونی فقط این نیست

هیچکس هیچ مردی از دختر خوب خوشش نمیاد

میتونم قسم بخورم

تو مجازی مفت میگن دختر خوب میخوایم

من واقعا همچین دختری بودم همه پسم زدن بلا استثنا

هی میگن جفت روحیت میاد

کو؟من یبار یه مرد تو زندگیم ندیدم هرزه نباشه

﴿🩵🐬﴾

من ۲۳ ام مجردم تنهایی شرف داره به ازدواج بدمگه اصلا عروسی کردن و بچه دار شدن هنره ،زندگی خیلی چیزای ...

من درسمم‌خوندم

استعدادمم گذاشتم

تحسینمم نکردن

پسرا فقط دنبال یه دختری میگردن که همجاشو بریزه بیرون و بهشون سرویس بده

کی دنبال یه دختریه که عقل داشته باشه؟

﴿🩵🐬﴾

رک بگم من هم درسخون بودمهم با استعداد سگ سمتم نیومدهمونیم که پسر خرخون کلاس بود نیومد جلو اونوقت طرف ...

درسخون بودن فرق میکنه تو درس که بخونی به هرحال در آینده موقعیت و جایگاه خوبی خواهی داشت و آدمایی که شبیه خودتن میان سمتت 

اشک شو،اما نه تو غم.

من درسمم‌خوندماستعدادمم گذاشتمتحسینمم نکردنپسرا فقط دنبال یه دختری میگردن که همجاشو بریزه بیرون و به ...

یه پسری ک خودشم دوزار بیارزه 

شما اکثرا تو شل مغزا داری میبینی 

البته ک استایل هم مهمه بجز استعداد به قیافه و تیپتم باید برسی ولی دختر باسواد خیلی باکلاس تره

منم همینطور

چند مدت پیش از یکی خوشم اومد رفتم بهش گفتم اونم با کمال پررویی گفت خوشم میاد یه دختر بدو بدو کنه برام تا شمارمو پیدا کنه از اونروز به بعد به خودم قول دادم سمته پسری نرم

یه پسری ک خودشم دوزار بیارزه شما اکثرا تو شل مغزا داری میبینی البته ک استایل هم مهمه بجز استعداد به ...

باکلاس که هست ولی باور کن من از ادم رده بالا که شغل و جایگاه خوبی داشت قشنگ‌جلو چشمم دیدم که ترجیحش ازدواج با یه دختری بود که دانشگاه نمیره 

تا کسی مثل من که داره دانشگاه درسشو میخونه

﴿🩵🐬﴾