2777
2789
عنوان

دیگه فهمیدم نه به قیافست نه به موقعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 38 پست

منم بیست سالمه، بیخود کرده هرکی گفته دیره، هشتاد نود سالگی هم برای عاشق شدن دیر نیست، بیشتر باید به فکر ترمیم زخم هات باشی، با پیدا کردن شوهر خوب نصفشون خوب میشن، ولی نصف دیگه عفونت می‌کنه کل تنت رو میگیره خوب شدن اونا رو زهرمار میکنه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بیست سالمه، بیخود کرده هرکی گفته دیره، هشتاد نود سالگی هم برای عاشق شدن دیر نیست، بیشتر باید به ...

من دورم یه ادم نمیبینم که بتونه زخمامو خوب کنه

فقط زمانی خوب میشم که یه ادم درست هر روز به فکرم باشه

فقط یه ادم کافیه که زندگیم عوض شه

یعنی اینجور نیستم که بخوام صد نفر دورمو پر‌کنن تا شاد باشم

﴿🩵🐬﴾

چرا البته ب پول هست من همین امشب فهمیدم ب پول و خانواده ی پولدار هست تا جایی که جذاب ترین مرد می‌ره ...

والا منم دیدم نمونه ای که نه پول نداشت نه قیافه

ولی بخت و اقبالش نور علی نور

﴿🩵🐬﴾

همش تقصیر اینجاست که همشون کردن تو پاچم که ۲۰ سالگی دیره

چقد زنای اینجارو جدی میگیری ۸۰ درصد زنای نینیسایت واقعا بیسواد و بی لولن، از متن هایی که مینویسن و طرز فکرشون نفهمیدی؟

❤️

من دورم یه ادم نمیبینم که بتونه زخمامو خوب کنهفقط زمانی خوب میشم که یه ادم درست هر روز به فکرم باشهف ...

فقط یکی؟ خب اون که خودتی، می‌دونم الان میگی شعاره، ولی راست میگم، همسن خودتم و توی این بیست سال فهمیدم توی هر لحظه از زندگیم، حتی بهترین هاش، فقط خودمم که میتونم بهترین رو برای خودم بخوام، فقط خودمم که میتونم تا لحظه ی مرگ مراقب خودم باشم، اون آدما ناجی نمیشن، فقط وقتی میبینن زخم داری مثل یه تیکه اشغال باهات رفتار میکنن اگر نقش پماد رو ازشون بخوای، نخوای هم خواه نا خواه رابطتون میشه زخم محور، بعد یه مدت که می‌تونه دو سه سال با حتی چهار سال هم باشه دوتاتون خسته میشید، تازه اینکه بخوای همه ی درد هاتو برای کسی بریزی بیرون بی سیاستیه محضه، خلاصه که مثل دیوار شو برای خوشی و ناخوشی خودت، شعار نیست، لحظه ای تصمیم گرفتم برای خودم این بشم که از قلبم خون میچکید، تا مرز دیوانگی رفتمو برگشتم تا یاد بگیرم، انقدر بد بود که فقط میگم منو خدا نجات داد نه خودم، هنوز موندم چطور طاقت اوردم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت