2777
2789

بعد نظام قدیمم  باید امتحانم بدم درساش رو 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

گلم باید سه سال آخر دبیرستان رو دوباره از اول بخونی چون همه نهایی شدن 

منم پارسال دیدم حوصله نهایی ندارم مغزمم نمیشکه 

رفتم تغییر رشته دادم به فنی امسالم بدون کنکور رفتم دانشگاه پیام نور 

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست دیپلم تجربی بگیری فقط باید ترمیم کنی همه درسای تجربی ک واسه کنکور تاثیر دارنخیلی سخته کارت ...

احتمالش کمه پس. مرسی ❤️

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
گلم باید سه سال آخر دبیرستان رو دوباره از اول بخونی چون همه نهایی شدن منم پارسال دیدم حوصله نهایی ند ...

به سلامتی عزیزم. 

نه من کارشناسی دارم عزیزم 

احتمالش کمه پس. مرسی ❤️

احتمالش هست ولی ی برنامه دو ساله با کلی درس خوندن میخواد.یکساله رشته تاپ قبول شدن واسه شما خیلی سخته ولی دو ساله چرا.راحت میتونی قبول شی اگ خیلی خیلی خوب بخونی

آره میتونی شرکت کنی ولی فکر کنم باید نهایی ها رو مثل کسایی که میرن ترمیم معدل امتحان بدی چون الان تاثیر معدل خیلی بالاست و کسی که اون امتیاز رو نداشته باشه انگار نصفه امتیاز برای رتبه و تراز رو نداره

به سلامتی عزیزم. نه من کارشناسی دارم عزیزم

قربانت در هر صورت چون نظام قدیمی اصلا قبول ندارن مدرکتو 

والا من از بس پارسال دانشگاه و آموزش و پرورش تحقیق کردم شرایط رو حفظم 

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
احتمالش هست ولی ی برنامه دو ساله با کلی درس خوندن میخواد.یکساله رشته تاپ قبول شدن واسه شما خیلی سخته ...

خودم فرهنگیم. کتاب های تخصصی خودم مشکلی ندارم. 

البته درسای تجربی متفاوته  اینم هست 

قربانت در هر صورت چون نظام قدیمی اصلا قبول ندارن مدرکتو والا من از بس پارسال دانشگاه و آموزش و پرورش ...

گرفتارمون کردن با این کار هاشون. 

ممنونم از شما لطف کردین 

آره میتونی شرکت کنی ولی فکر کنم باید نهایی ها رو مثل کسایی که میرن ترمیم معدل امتحان بدی چون الان تا ...

کار سختیه پشیمون شدم 😅. خیلی علاقه داشتم به روان پزشکی . حیف که نمیشه 

خودم فرهنگیم. کتاب های تخصصی خودم مشکلی ندارم. البته درسای تجربی متفاوته اینم هست

من توی کانال سیب ترش بود اگ درست یادم باشه

یبار ی مصاحبه دیدم از ی خانمی ک رشتش انسانی بوده و دانشگاه روانشناسی خونده بوده بعد اتمام درسش کنگور تجربی داده بود رشته تاپ قبول شده بود

اگ بخواید میتونید تلاش کنید ولی خب فداکاری های خیلی زیادی واسه این مسیر نیازه

من توی کانال سیب ترش بود اگ درست یادم باشهیبار ی مصاحبه دیدم از ی خانمی ک رشتش انسانی بوده و دانشگاه ...

اره. وقتی زیادی باید بزارم 

پشت کار نیازه 

بازم ممونم از محبتت عزیزم.❤️