2777
2789

نزدیکه ۱۰ جا رفتیم مصاحبه بعدش بهم زنگ نزدن بعد جنگ کار کم شده خب کسایی که باسابقه هستن رو میگیرن این فکر میکنه اونا قبول میکنن من نمیرم قلبم درد میکنه خودمم خسته ام چرا کار پیدا نمیکنم 😔😔تو شهر شما هم بعد جنگ کار کم شده؟

منم کار پیدا نمیکنم کار خوببب

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارتنر سگ کی باشه که بخواد به من حس ناکافی بودن بده؟؟؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

پارتنرت چیکارس که تو رو شماتت کنه ،خرجت رو مگه اون میده 

بگو اصلا مهم نیست من پسر نیستم که بخوام خرج خانواده بدم تهش یه شوهر پولدار میکنم😒

اصلا پرنسسا که سرکار نمیرن