میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره تازه تموم کردم سلسله مراتب خوبه؟ نقش اول مردش بازی کرده
عه خوبه پس
نمیدونم ندیدمش
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
زیر چتر ملکه رو حتما ببین ، از نظر من خفن ترین ملکه کیدراما همین ملکه ای بود ک نقش اصلی بود ، شاید یکوچولو اولش ارتباط نگیری ولی یکم بعد از دیدن این سریال واقعااااا کیف میکنی و عاشقش میشی ، مدرسه مخفی و پسر خوب هم دیدم و اینا هم خیلیییی خوب بود
نه مزخرفه .عشق در دبیرستان قشنگه .خنده داره گریه داره .دختر نقش اول جدی مرده .
واهااایییی دلت میاد ب زیر چتر ملکه بگی مزخرف 😭 راستش من تا دو قسمت اول اوکی نبودم باهاش ولی بعدش فهمیدم چقدر خفن و دوست داشتنی هست . این سریال عشق ی مادر و ب فرزند هاش ، ب قشنگ ترین حالت نشون داد .