2777
2789
عنوان

سریال کره ای جدید چی ببینم 🥲

80 بازدید | 18 پست

سال ۲۰۲۵ سریال قشنگ بگین 

زیر چتر ملکه خوبه ؟ 

یکم بچه گونس این سریال کره ای ولی آدمو دور می‌کنه از زندگی 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

نوش جان علیحضرت رو دیدی؟ 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                               به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                     زن = مرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خیلی از سریالش خوشم اومداز در حال پخشا هم صد خاطره و راه رفتن روی یخ نازک قشنگن

یه سریالی اومده بود نوش حان عالیجناب دیدم قشنگ بود از نقش اول مردش خوشم اومد سریال سلسله مراتب ک بازی کرده خوبه ؟

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

نوش جان علیحضرت رو دیدی؟

اره تازه تموم کردم سلسله مراتب خوبه؟ نقش اول مردش بازی کرده 

اره تازه تموم کردم سلسله مراتب خوبه؟ نقش اول مردش بازی کرده

عه خوبه پس 

نمیدونم ندیدمش 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                               به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                     زن = مرد
توی سریال crash course in romance هم بازی کرده میگن قشنگه سریالش

مرسییییی 💋💋💋

زیر چتر ملکه رو حتما ببین ، از نظر من خفن ترین ملکه کیدراما همین ملکه ای بود ک نقش اصلی بود ، شاید یکوچولو اولش ارتباط نگیری ولی یکم بعد از دیدن این سریال واقعااااا کیف میکنی و عاشقش میشی ، مدرسه مخفی و پسر خوب هم دیدم و اینا هم خیلیییی خوب بود

نه مزخرفه .عشق در دبیرستان قشنگه .خنده داره گریه داره .دختر نقش اول جدی مرده .

واهااایییی دلت میاد ب زیر چتر ملکه بگی مزخرف 😭 راستش من تا دو قسمت اول اوکی نبودم باهاش ولی بعدش فهمیدم چقدر خفن و دوست داشتنی هست . این سریال عشق ی مادر و ب فرزند هاش ، ب قشنگ ترین حالت نشون داد .