2777
2789
عنوان

شوهرم تاالان نیومده خونه

828 بازدید | 47 پست

میگه من رفتم بازدید برای کار البته من هنوزم باهاش قهرم تایپک قبلیم بخونید متوجه میشید احساس میکنم داره خیانت میکنه اینسری خیانت ببینم منم بهش خیانت میکنم تا بفهمه چه مزه ای میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش چیه این وقت می‌ره بازدید؟؟

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

اون شوهر اگه واقعا ثابت بشه خیانت میکنه به درد لای جرز دیوارم نمیخوره باید بری تنهاش بذاری تو لجنی که ساخته نه که خودتم بری تو اون لجن از لج اون خیانت کنی باز اون خیانت کنه که چی تهش این چه زندگییه بچه بازیه بیشتر:/

خودتو خراب نکن ولش کن برو

اخه این نفهم چیکار کنم نه طلاقم میده نه دوسم داره اصلا خونه نیست بهم توجه نمیکنه ؛ دوروزه تب لرز دارم اصلا نپرسید خوبی؛ اتاقش از من جدا کرده تو بگو من چیکار کنم ۱۵ ساله داره خیانت میکنه من پاک موندم ادم نشده که نشده

اخه این نفهم چیکار کنم نه طلاقم میده نه دوسم داره اصلا خونه نیست بهم توجه نمیکنه ؛ دوروزه تب لرز دار ...

خودشیفته است دیگه 

خدا بدادت برسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اخه این نفهم چیکار کنم نه طلاقم میده نه دوسم داره اصلا خونه نیست بهم توجه نمیکنه ؛ دوروزه تب لرز دار ...

ینی واقعا پونزده ساله نتونسی جدا شی؟ببین صادقانه خواهرانه بی غرض میگم خودتم یه مشکلی داری ک کنده نمیشی ازش

ینی واقعا پونزده ساله نتونسی جدا شی؟ببین صادقانه خواهرانه بی غرض میگم خودتم یه مشکلی داری ک کنده نمی ...

میگه بچه ام مریضه،کاردرمانی میبرمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40