2777
2789
عنوان

شوهرم تاالان نیومده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 47 پست
خودشیفته است دیگه خدا بدادت برسه

به قرآن مریضه هرچی میگم یه خونه برای منو بچهام بخر خرج بچهاتو بده منو ول کن منو طلاق نمیده میگه فقط باید زجرت بدم اخه خدا این کفتار چی بود گذاشتی تو زندگیم بچم مریض کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قرآن مریضه هرچی میگم یه خونه برای منو بچهام بخر خرج بچهاتو بده منو ول کن منو طلاق نمیده میگه فقط ...

مشکلش چیه که میگه زجرت بدم؟؟

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
ینی واقعا پونزده ساله نتونسی جدا شی؟ببین صادقانه خواهرانه بی غرض میگم خودتم یه مشکلی داری ک کنده نمی ...

مشکلی ندارم ، کار ندارم ؛ پول ندارم ، خانواده ام منو نمی‌پذیرن بچه ام مریضه

میگه من هرکاری دوست داشته باشم میکنم توهم طلاق نمیدم بخدا کن کاریش نکردم میگم شوهرم مریضه

خدا شفاش بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
جواب خیانت خیانت نیست

من میگم ولی هیچ وقت نتونستم مثل اون باشم خسته شدم از زندگی بدون عشق ؛ دلم میخواد واقعا یکی بهم محبت کنه دوسم داشته باشه وقتی برای پسرم خون گریه میکنم الان شوهرم با زنا بیرونه دیگه منم خونه تنها

خدا شفاش بده

😭😭😭😭😭😭 خدا اصلا دوسم نداره گفتم پسرم میشه پشت پناهم پسرم چرا مریض کرد من میگفتم پیش خودم اگه شوهرم لجنه من دوتا دسته گل دارم به عشق اونا سرپا وایمیسم 

😭😭😭😭😭😭 خدا اصلا دوسم نداره گفتم پسرم میشه پشت پناهم پسرم چرا مریض کرد من میگفتم پیش خودم اگه ش ...

خدا بزرگه عزیزم 

الهی خدا پشت و پناهت باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40