میگه من رفتم بازدید برای کار البته من هنوزم باهاش قهرم تایپک قبلیم بخونید متوجه میشید احساس میکنم داره خیانت میکنه اینسری خیانت ببینم منم بهش خیانت میکنم تا بفهمه چه مزه ای میده
به قرآن مریضه هرچی میگم یه خونه برای منو بچهام بخر خرج بچهاتو بده منو ول کن منو طلاق نمیده میگه فقط باید زجرت بدم اخه خدا این کفتار چی بود گذاشتی تو زندگیم بچم مریض کردی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میگم ولی هیچ وقت نتونستم مثل اون باشم خسته شدم از زندگی بدون عشق ؛ دلم میخواد واقعا یکی بهم محبت کنه دوسم داشته باشه وقتی برای پسرم خون گریه میکنم الان شوهرم با زنا بیرونه دیگه منم خونه تنها
استارتر برو یه کار پیدا کن کم کم مستقل شو از زندگیت پرتش کن بیرون، بخاطر همینه که میگن خانم باید شاغل و مستقل باشه!! وقتی از لحاظ مالی بهش وابسته ای هر بلایی میتونه سرت بیاره