2777
2789

سیزده سالش است

قبلا عاشق عروسک بود

من هم به هوای اون کلی ذوق می کردم 

می رفتیم فروشگاه اسباب بازی

الآن نمیگه عروسک می خوام

من هم روم نمیشه برم برای خودم چیزی بخرم

میگم نکنه چون متوجه قیمت ها و گرونی میشه میگه نمی خوام یا واقعا روحیه اش عوض شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه بچه ها وقتی کوچک تر هستن زیاد از قیمت ها سر در نمیارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لبوبو یک میلیون است

تو تاپیکی دیدم پیامتون در مورد  این نوشته همسایه شونه 👇سرمربی اسبق تیم ملی که پژمان جمشیدی در سایپا جزو شاگردانش بود، نسبت به ماجرای دستگیری او واکنش نشان داد و از مردم خواست واقع‌بینانه به قضیه نگاه کنند.

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

لبوبو یک میلیون است

این نوشته همسایه شونه 👇امیر حسین جان سلام آقا من همسایه بلوک کناری پزمانم توی مجتمع سامان ۳روبروی آتی ساز من اون دختر ودیدم سانتافه سفید هم داشت اون هر روز ولو بود اونجا حتی یکبار هم جیغ و داد کرد چون فکر کنم پژمان جوابشو نمی‌داد برای تحقیق اومده بودن از همسایه ها پرسیده بودن ما هم گفتیم هر سری دیدیم اون آویزون اونجاست من چندین ساله با پژمان همسایه ام خدایی حتی یک بارررر ندیدم کار خطایی بکنه سر بزیرتر از پژمان من ندیدم اونجا خیلی آدم معروف هس سروش صحبت هست اونجا اصلا کسی این کارو نمیکنه چون آبروش میره چه برسه به پژمان که بنده خدا آدم ساکتیه حتی این اواخر یکمی صداش گرفته بود من بهش گفتم خدا بد نده آقا پژمان گفت بدنیستی خوب میشه خبری نیست حتی من یه بار دیدم دختره اومده بود داشت با ماشین پژمان که به مینی کویر قرمزه همیشه هم دم دره تکونش نمیده ور میرفت نگهبانی رو خبر کردم اومدن خفتشو گرفتن بعد چادر کشیدیم رو ماشينش چون خودش با بی ام واش همیشه میره میاد ما شهادت دادم فیلم دوربینا رو هم گرفتن اوکی میشه به زودی ان شاءالله

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله