یعنی با خاستگاری که سری آخر اومد( دوتا تاپیک قبل ازش گفتم...)این دیگه خودش و مادرش نوبر بودن چهار شب تموم حال من بد بود کلی انرژی منفی داشتن کلی حرف آماده کرده بودم پسره رو آچار کشیش کنم خیلی جلسه اول رفتاراش زشت بود وحشی که دیگه امروز مامانش پیام داد استخاره گرفتیم بد اومده بروووو به درک بابا ... ماهم گفتیم اتفاقا ماهم دودل بودیم چه خوب شما استخاره گرفتین 😏 خدایا خودت میدونی این چندمین بار بود من به خودت سپردم خدایا خودت برامون خوب بخواه ما دخترایی که دست پسر بهمون نخورده زورمون میاد با هرکسی ازدواج کنیم حقمون هست که طرف باب میلمون باشه ما میدونیم که تو بهترینش رو برامون کنار گذاشتی 🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خاستگارم میخاست بیاد هر سری یه اتفاق میفتاد جلسه خاستکاری عقب مینداختیمبعدها ک ازدواج کردم گفتم ب ...
من یه خورده سر این اسرار داشتم چون قیافش و شغلش باب میلم بود بعد که دیدمش اصلا نمیدونی چقدر وحشی و بیشعور بود تازه تحصیل کرده بود مامانشم که مثل مامان اشکان خطیبی تو سریال خاتون به همون اندازه بد جنس
من خیلی وقته خواستگار سنتی راه نمیدم اعصابمم نمیکشه
✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر