2777
2789
عنوان

و تو اینگونه مرا مادر خواندی😍🥰

86 بازدید | 10 پست

جان جانم...عشق کوچولوی مامانی... امروز برای اولین بار کامل و واضح گفت«مامان»😍🤩 جوووونم فداااات نفسم❤️😍 

نوشتم که ثبت بشه🥰 

نینی من قبلاً اسمم هم صدا میزد ولی اصلا کلمات رو واضح تلفظ نمی کرد مثلا ماندانا هستم و بهم می‌گفت مادایا(فقط خودم متوجه می‌شدم میگه ماندانا) 

ولی امروز کاملا واضح مامان رو تلفظ کرد😍

بچهای شما چند وقتشون بود مامان گفتن؟ 

انشاالله همیشه شاد باشی 

یادم نمی یاد دخترمو ولی پسرم تا ۳ سالگی اصلا صدا هم نداشت فقط اشاره می کرد یه روز یه دفعه گفت مامان آب بده انقد گریه کردم بچم ترسید 😅😅🥰

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من فقط بهم میگه حدیث 😂نمیگه مامان 

ولی یادمه 10 ماهش بود بهم گفت مامان که بعد که زبون باز کرد مادرشوهرم انداخت رو زبونش بهم بگه حدیث ،ولی من اصلا ناراحت نشدم چون عاشق اینم بچم اسممو صدا بزنه .

خیلی خاصه ببین به عموش میگه عمو به باباش میگه بابا اسم همرو درست صدا میزنه ولی منو متفاوت 🥺

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

چرا اسمت گره خورده به این همه سختی؟مگه میشه یه‌ آدم این همه خواستن فداکاری،،،؟بدون هیچ توقع و دستمزدی؟؟!

بهر حال آینده و سالهای خوبی رو برای شما و همه مادرها آرزو کردم (همین حالا همین لحظه،،،)☘️

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

ای جوونم خدا برات حفظش کنه بچه های من هردو اول اسم باباشونو گفتن بعد مامان گفتنبچه داداشم ۸ ماهشه عم ...

ای جون خدا نگهدارش باشه😍 کلا تلفظ بابا خیلی برای بچه راحت تر از مامانه برای همین زودتر میگن دختر منم بابا و دادا(دایانا خواهرش😂) رو میگه ولی خب اولین بار بود کامل و واضح اسم مامان رو تلفظ کرد😍

بچه من فقط بهم میگه حدیث 😂نمیگه مامان ولی یادمه 10 ماهش بود بهم گفت مامان که بعد که زبون باز کرد ما ...

عزیزممم🥺دختر من هنوز نتونسته اسممو درست تلفظ کنه البته حق هم داره سخته😄