2777
2789
عنوان

استرس بارداری و زایمان

287 بازدید | 21 پست

امروز پیش روانشناس بودم. به خاطر یه مسأله‌ای که اگر بگم گزارش میزنن و تعلیق میشم. حرف استرس زایمان طبیعی شد. احساس میکنم استرسم منتقل شده. با این که تجربش رو دارم می‌ترسم. همش حس میکنم سر زا میرم 

و خدایی که به شدت کافیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه رو داری گلم؟خب اگه داری دیگه ترس زیادی نداره.چون میدونی باید چکارکنی.نفس عمیق ارامش خودتو حفظ کنی. یا اصلامیدونی دردت چطوره.من زایمان دومم میدونستم چکارا باید کنم.تازه تجربمم بیشترشده بود

تجربه رو داری گلم؟خب اگه داری دیگه ترس زیادی نداره.چون میدونی باید چکارکنی.نفس عمیق ارامش خودتو حفظ ...

آره من زایمان سوممه. سر این یدونه خیلی استرس دارم. اصلا دفعه‌های پیش استرس این چیزا رو نداشتم. شایدم چون زایمان دومم خیلی طولانی شد

و خدایی که به شدت کافیست 

آخه دوست دارم زودتر از اون ور سر پا شم

من سزارینی هستم گلم 

روز سوم زایمان از رو پله ها رفتن بالا دوش گرفتم بعد اومدم پایین 

روز ۹هم بخیه هامو دراوردم و به زندگیم ادامه دادم خیلی هم حالم عالی بود 

من سزارینی هستم گلم روز سوم زایمان از رو پله ها رفتن بالا دوش گرفتم بعد اومدم پایین روز ۹هم بخیه هام ...

خب عزیزم هم فکر کنم دکترت خوب بوده هم همت و قدرت خودت زیاده ماشاالله 

ولی کلا توی طبیعی آدم زودتر سرپا میشه

و خدایی که به شدت کافیست 

آره من زایمان سوممه. سر این یدونه خیلی استرس دارم. اصلا دفعه‌های پیش استرس این چیزا رو نداشتم. شایدم ...

مبارکه گلم.بهت قول میدم این یکی راحت تر وزودتر میاد دنیا.سوره انشقاق بخون.دعای معراج.ونادعلی.وتوسل به حضرت زهرا