2777
2789
عنوان

همه دوستام میرن سرکار جز من

93 بازدید | 13 پست

منم یه کار منشی تو آموزشگاه علمی پیدا کرده بودم. کارررم انقددددد سبک بود که کتاب میخوندم یا تو گوشی بودم. اما یروز یکاریو اشتباه انجام دادم. تازه ۲ هفته بود میرفتم. معذرت خواهی کردم اما کارفرمام ریدددد بهم. از حقوقم یساعتشو کسر کرد گف حیف کاری که بهت دادم. منم گفتم خب معذرت خواهی کردم که بعدشم تازه ۲ هفتس میام خب جریمم که کردید چرا انقد تحقیر میکنید که گف خیلی هم پررو هستی و ....

منم دیگه از کار درومدم 

الان میگم کاش تحمل میکردم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقش جقد بود

نهایت شش تومن 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

چی بود که اینقدر بد بود کارت 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

چی بود که اینقدر بد بود کارت

یکی از دبیرا زنگ زد گف نرخم ۳۵۰ هزاره. منم توی دفتر هماهنگی اینو نوشتم که منشی عصر ببینه. اما همون لحظه باید به مدیر پیام میدادم میگفتم. که گوشیم خاموش بود و اصلا به ذهنم نرسید ک با گوشی آموزشگاه پیام بدم

یکی از دبیرا زنگ زد گف نرخم ۳۵۰ هزاره. منم توی دفتر هماهنگی اینو نوشتم که منشی عصر ببینه. اما همون ل ...

خب حالا چی شده فقط همین ؟

اره فقط همین. حالا کلاس این خانم میخاست از ۱ آبان شروع بشه ها. خب فردا صبحش اطلاع میدادم دیگ. انقد ت ...

عجب 

اصن خیلی بد شده وضع حقوق و توقع کارفرماها

فدات شما یه دختری حق نداشت خوردت کنه

برگشت بهم گف وقتی همش داری چت میکنی همین میشه دیگه گف من اینجا ج‌نده خونه باز نکردم. آخه اونجا اصلا نگفتن استفاده از گوشی ممنوعه. منم واقعا دستم خالی بود. برگشت گف به جای چت کردن می‌نشستی کتاب مطالعه میکردی. گفتم من همیشه اول کارامو انجام دادم بعد تایم خالی رفتم تو گوشی. الانم گوشیم خاموش بود نتونستم پیام بدم اطلاع بدم