2777
2789
عنوان

عاشق شوهرم هستم واقعا

347 بازدید | 18 پست

خیلی دوسش دارم خیلی زیاد🧡❤❤ خیلی بروز میدم واقعا ولی میخام یکم کم کنم نمیتونم میترسم پرو شه ... آخه الان گفتم خیلی خوشحال شوهرم تویی گف جز من هیچکس تورو نمیگرف که گفتم آره من جز تو با هیچکس عروسی نمیکردم ... جریان داره آخه 

اینجا نگو اینجا نگو اینجاااا نگووووو

هیچ‌جا نگو مخصوصا اینجا 

سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همهههه جی به اندازش خوبه شما خوشمزه ترین خوراکی دنیاروهم زیادیشو بخوری اخرش ازش زده میشی

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

اینجا نگو اینجا نگو اینجاااا نگووووو

ولی بهتره راهنمایی بشه 😐

بنده خدا داره اشتباه میزنه

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

اینجا نگو و هیچ جا هم نگو ، چش نخوریم.

دوماً مردا زود پر رو میشن فکر میکنن خدان دیگه😂زیاد بهش محبت نکن ولا.

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

اوباما به زنش میگه اگر من تو رو نمیگرفتم الآن همسر رئیس جمهور نبودی . فوقش'همسر این صاحب رستوران میشدی ‌. چون صاحب رستوران دوست دوران دانشجویی میشل اوباما بود . میشل اوباما میگه اگر با من ازدواج نمیکردی تو هم نمیتونستی رئیس جمهور بشی . یه زن غربتی زنت میشد کاری میکرد شاگرد ساده رستوران میشدی .