2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری؟ من چهارتا زبان بلدم ولی حس میکنم بخوام با همه حرف بزنم بچه قاطی میکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

به این راحتی نیست 

توی محیط بودن تاثیر داره 

ولی بازم توی گرامر اشتباه میکنین خیلی 

پسر من توی محیط بود ولی هنوز نمیتونه به خوبی صحبت کنه 

پوست من کند شد تا تونستم یاد بگیره 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

منم بعضی وقتا به خودم میگم واقعا بچگی مغز آدم مثل ماشین کار میکنه البته ما ذاتا دو زبانه به دنیا میایم یکم تفکیک دو زبان برامون سخت بود از این نظر سختی هم داره

والله من پسرم و از شیش سالگی کلاس گذاشتم الان درساش سخت شده دیگه مثل سابق یاد نمیگیره زودم یه جور خو ...

اگه از بچگی و بدو تولد براش کارتن زبان انگلیسی میزاشتی و بازی میکردی

مثل زبان مادری یاد میگرفت بدون دردسر 

اگه از بچگی و بدو تولد براش کارتن زبان انگلیسی میزاشتی و بازی میکردیمثل زبان مادری یاد میگرفت بدون د ...

نه اصلا اینجوری نیست کلا پای جم کید و کارتون انگلیسی بود ولی از خیلی سن کمم جواب چندانی نمیده راستش

حالا من دلم میخواست ترکی بلد بودم فرانسه و انگلیسی زبان دوم نیست ممکن تو تکلم دچار مشکل بشه بچه

اگه تو بچگی تو محیط یاد بگیره 

دچار مشکل نمیشه  اصلا 

درست مثل زبان مادری یاد میگیزه

چجوری؟ من چهارتا زبان بلدم ولی حس میکنم بخوام با همه حرف بزنم بچه قاطی میکنه

بآید خلاقیت به کار ببری

معلم ادبیات من بچش در ۱۲ سالگی ۷ زبانه بود

بچه دختر عموم تا ۶ سالگی ۴ زبانه بود

مثلا یاد گرفته باشی به چه درد میخوره الان با هوش مصنوعی به همه زبان های زنده دنیا میتونیم با دیگران ...

اره هوش مصنوعی اصلا داره معنای علم سنتی و تغییر میده واقعا معلوم نیست تا ده سال دیگه به کجا برسن.