2777
2789
باور کن مثل این فیلمای علمی تخیلی میشه چند سال دیگه رشدش تساعدیه اخر انسان و جا میزاره و میشه همه کا ...

ساخته دست بشره

برا بقاش و پیشرفته تر شدنش نیازمند انسانه وگرنه فرسوده میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچگی هر چی رو یاد گرفتی بردیییینه گلم تفکیک میشه درست مثل اونایی که مثلا کردن و فارسی رو هم یاد میگی ...

خب میگم دیگه من خودم دو زبانه بودم تا یه سنی تفکیکش برام سخت بود مثلا فارسی رو با زبان مادری جواب میدادم یا برعکس یا مثلا ذهنم دائم درحال ترجمه و پیدا کردن کلمه بود بدون فکر و تجزیه تحلیل نمیتونستم حرف بزنم انگار تو مغزم دیکشنری فعال بود تو مدرسه هم یکم فارسی رو روون صحبت نمی‌کردیم البته اینا همش موقتی بود مثلا تا هفت هشت سالگی ولی درکل میخوام بگم دو زبانه شدن از اول اینطور نیست بگیم کاملا زبان ها رو کودک از هم جدا یاد میگیره مطمئنا تا سن مدرسه ممکنه قاطی بکنه و کلمات زبان ها رو جا به جا بگه

خب میگم دیگه من خودم دو زبانه بودم تا یه سنی تفکیکش برام سخت بود مثلا فارسی رو با زبان مادری جواب می ...

دقیقااا درسته 

منم مثل تو بودم و قاطی میکردم 

ولی بعد ۱۲ سالگی اینا قطعااا اوکی میشه و اون وقت بچت میشه یه آدم خوشبخت 

بچت مگه ابو علی سیناس آرش انتطار داری تو ۷ سالگی گرامر بلد باشه یکم زمان بده بهش

خب داره اینجا مدرسه اینجا زندگی میکنه 

وقتی گرامر بلد نیست بعضی وقتا فارسی انگلسی قاطی میکنه میدونی چقدر سخته 

فکر کن مدرسه بری خودت بعد نتونی درست حرف بزنی 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

بآید خلاقیت به کار ببریمعلم ادبیات من بچش در ۱۲ سالگی ۷ زبانه بودبچه دختر عموم تا ۶ سالگی ۴ زبانه بو ...

این هفت یا چهار زبانه بودن خوبه ولی آیا بچه نوشتاری هم بلده یا فقط صحبت کردنه؟

چون الان اگه فقط صحبت کردن باشه به مرور زمان چون مسلما هر چهار تا یا هر هفت تا زبان رو با هم استفاده نمیکنه تا حد زیاده فراموش میکنه

خب داره اینجا مدرسه اینجا زندگی میکنه وقتی گرامر بلد نیست بعضی وقتا فارسی انگلسی قاطی میکنه میدونی چ ...

من دو زبانه متولد شدم و تو محیط،هم بودم 

مدرسه میرفتم قاطی میکردم و انگار تو مغزم دیکشنری فعال بود ولی بعدش،درست میشه 

این هفت یا چهار زبانه بودن خوبه ولی آیا بچه نوشتاری هم بلده یا فقط صحبت کردنه؟ چون الان اگه فقط صحبت ...

قطعاااا نوشتاری هم آمورش داده میشه 

معلم ادبیاتمون میگفت از کلاس اول نوشتاری انگلیسی رو بهش،یاد دادم و هر سال یه پایه دیگه

دقیقااا درسته منم مثل تو بودم و قاطی میکردم ولی بعد ۱۲ سالگی اینا قطعااا اوکی میشه و اون وقت بچت میش ...

ببین نمیتونیم زبان مادری و زبان رسمی یه کشور رو با مثلا زبان فرانسوی یا انگلیسی مقایسه کنیم اونا هم سخت ترن هم حتما باید پدر و مادر بهش مسلط باشن درست مثل چیزی که گفتی محیطم تاثیر داره و محیطم باید اون زبان دوم رو بلد باشه وگرنه به اون حد ایده آل خیلی سخت و خیلی دیر میشه رسید تازه ممکنه کودک وسطش کلا به یادگیری جواب نده و فقط با زبان اصلی کار کنه

قطعاااا نوشتاری هم آمورش داده میشه معلم ادبیاتمون میگفت از کلاس اول نوشتاری انگلیسی رو بهش،یاد دادم ...

هفت تا زبان کلیه هااااا آغزیدان گلیب کچی😐😑🤚

واقعا فکر المیم اون کودک بچگی کرده باشه واقعا به نظرم تا حد زیادیش یادش میره

خودت باید محیط رو ایجاد کنیمن ترکی بلدم

واقعاً عالی من دلم میخواست ترکی بلد نبودم 

اتفاقاً من کاملا فیلم های انگلیسی متوجه میشم حتی کربلا رفته بودم با یه دختر عرب انگلیسی حرف میزدم (نه اون فارسی می‌دانست نه من عربی)یعنی توانایی صحبت دارم 

اما ازش استفاده نمیکنم به جز توی امتحان و .....

اما ترکی بلد بودم تو خیلی ادارات کارم راه میافتاد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی